Hoteli Vrsar

Vrsar je bio deo Venecijanske republike (1420-1797), zatim Francuskog kraljevstva Italije i Ilirske provincije do 1814., i tu se nalaze hoteli Vrsar koje smo izdvojili za vas. Posle pada Napoleona, bio je deo Austrijskog primorja do 1915, a zatim je postao deo Kraljevine Italije (1918–1947) nakon čega je bio deo Jugoslavije do 1991. kada je postao deo Republike Hrvatske. Hoteli Vrsar koje izdvajamo su:

Hoteli Vrsar

Budžet Hoteli Vrsar

Apartmani Funtana 3009a

apartment funtana 3009a

Smešten 38 km od Portoroža, apartman Funtana 3009a nudi smeštaj u Funtani. Klimatizovana jedinica udaljena je 10 km od Rovinja. Tu su trpezarija i kuhinja opremljena frižiderom, a na raspolaganju vam je TV sa satelitskim kanalima kao i sopstveno kupatilo sa tušem. Poreč se nalazi na 6 km od apartmana Funtana 3009a, a Pula je udaljena 39 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 39 km od objekta.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani sa parking mestom Mugeba (Poreč) – 15759 

apartmani sa parking mestom mugeba (porec) - 15759

Smešteni u Poreču, na 2,3 km od plaže Polidor, apartmani sa parking mestom Mugeba (Poreč) – 15759 sadrže smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. Objekat je udaljen oko 2,6 km od plaže Bijela Uvala, 2,6 km od plaže Delfin i 2 km od vodenog parka Aquacolors Poreč. Objekat je udaljen 4,4 km od Biblos kluba Poreč i 7 km od sportskog centra Žatika. Pansion ima prostor za sedenje, TV sa satelitskim kanalima, kuhinju, frižider, trpezariju i sopstveno kupatilo sa tušem. Glavni trg Poreča udaljen je 8 km od apartmana, a Eufrazijeva bazilika 8 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 53 km od smeštaja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani sa parking mestom Poreč – 7154

apartmani sa parking mestom poreč – 7154

Apartmani u Poreču, udaljeni 600 m od gradske plaže Poreč, nude smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. Objekat je blizu nekoliko poznatih atrakcija, na 1,6 km od Eufrazijeve bazilike, na 1,3 km od porečke marine i na 1,5 km od sportskog centra Žatika. A u blizini su i Trg Marafor, Stari grad Poreča i Porečka plaža Plava Laguna. Sobe u pansionu su klimatizovane i imaju prostor za sedenje, TV sa satelitskim kanalima, kuhinju, trpezariju i sopstveno kupatilo sa tušem. Sve sobe imaju frižider. U blizini apartmana nalaze se plaža Brulo, plaža Oliva i glavni trg Poreča. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 58 km od smještaja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Vršar srednje kategorije

Hotel Pineta

hotel pineta,
hotel pineta vrsar

Smešten na brdu okrenut prema Vrsaru, hotel Pineta pruža pogled na grad i rivu sa okolnim ostrvima. Na raspolaganju su zatvoreni i otvoreni bazeni sa suncobranima i ležaljkama. Dostupan je besplatan bežični internet. Klimatizovane sobe sadrže balkon, satelitsku televiziju i mini-bar. Kupatila su opremljene kadom i fenom. Pojedine sobe sadrže kauč. Objekat ima bar i restoran sa terasom. U hotelu su takođe na raspolaganju fitnes centar i sauna. Centar Vrsara udaljen je 500 m od hotela Pineta. Poreč je udaljen 11 km, a Rovinj 30 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljena 52 km. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,2 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Vista 

hotel vista,
hotel vista vrsar

Hotel Vista nudi panoramski pogled na marinu Vrsar iz većine soba i nalazi se na 5 minuta hoda od Starog grada i plaže. Besplatan bežični pristup internetu dostupan je u celom hotelu. Sve tematske sobe inspirirane Jadranom klimatizovane su i imaju parket, sopstveno kupatilo i TV sa satelitskim programima. Dan možete započeti doručkom na bazi švedskog stola i uživati u pićima, smooth-ima i grickalicama u baru ili u vrtu na terasi hotela Vista. Na plaži možete pronaći dečje igralište i puno barova i restorana. Turistički voz vozi svakih 30 minuta i vodi vas do svih atrakcija u i oko Vrsara. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 8,7 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Riva

apartmani riva,
apartmani riva vrsar

Apartmani Riva smešteni su odmah na vrsarskoj rivi pored šetališta. Sa balkona se pruža divan pogled na stari grad i ribarske brodove u luci. Uživajte u očaravajućoj atmosferi ovog ribarskog gradića, provedite popodneva na plaži i uveče šetajte lukom. Riva je takođe u blizini hotela Pineta i odmarališta Belvedere, tako da gosti mogu da koriste brojne dodatne sadržaje, uključujući bazen, restorane, sportske i zabavne sadržaje. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,7 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Vršar

Kuća za odmor Marasi III 

kuća za odmor marasi III

Smeštena u Vrsaru, kuća za odmor Marasi III nudi privatni bazen. Klimatizovani smeštaj udaljen je 9 km od parka skulpture Dušan Džamonja, a gostima je obezbeđen besplatan bežični internet i privatni parking. Kuća za odmor sadrži 3 spavaće sobe, TV sa satelitskim kanalima i potpuno opremljenu kuhinju koja gostima nudi mašinu za pranje sudova, frižider, mašinu za veš i šporet. U objektu postoji otvoreni bazen zajedno s roštiljem. Autobuska stanica Vrsar udaljena je 9 km, a Stari grad Vrsar 9 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 43 km od smještaja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Vila Maja 

vila maja

Vila Maja nudi vrt, privatni bazen i pogled na grad, a nalazi se u Vrsaru. Klimatizovani smeštaj udaljen je manje od 1 km od plaže Orsera, a gostima je obezbeđen besplatan bežični internet i privatni parking. Vila ima 3 spavaće sobe, 4 kupatila, posteljinu, peškire, TV sa satelitskim kanalima, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i balkon s pogledom na more. Vila nudi smeštaj sa 5 zvezdica sa saunom i terasom. U blizini Vile Maja nalaze se Plaža Porto Sole, Plaža Belvedere i Autobuska stanica Vrsar. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 52 km od smještaja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Vila Sara

vila sara

Vila Sara nalazi se u Vrsaru i nudi vrt, privatni bazen i pogled na grad. Klimatizovani smeštaj udaljen je na manje od 1 km od plaže Orsera, a gosti imaju privatni parking i besplatan Wi-Fi. Vila ima 4 spavaće sobe, 4 kupatila, posteljinu, peškire, TV sa satelitskim kanalima, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i balkon sa pogledom na more. Vila nudi smeštaj sa 5 zvezdica sa saunom i terasom. U blizini Vile Sara nalaze se Plaža Porto Sole, Plaža Belvedere i Autobuska stanica Vrsar. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 47 km od smještaja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]