Hoteli Vršac

Vršac je grad smešten u Južnobanatskom okrugu autonomne pokrajine Vojvodine, u Srbiji, gde nalaze hoteli Vršac koje smo izdvojili za vas. Od 2011. godine u gradskom području ima 35.701 stanovnika, dok u čitavoj oblasti ima 52.026 stanovnika. Nalazi se u geografskom regionu Banata. Hoteli Vršac koje izdvajamo su:

Hoteli Vršac

Budžet Hoteli Vršac

Motel Vetrenjača

motel vetrenjača,
motel vetrenjača vršac,
motel vetrenjaca vrsac cenovnik

Motel Vetrenjača nalazi se u Vršcu, na 14 km od rumunske granice, a nudi 2 restorana, mini kafe bar i vinski podrum. U velikoj dvorani hotela mogu se organizovati različiti događaji. U ponudi je benzinska pumpa i parking. Restoran u Motelu Vetrenjača sastoji se od 2 odvojene dvorane za 140 ljudi. Služi se domaća i internacionalna kuhinja. Izgrađen u stilu starih vinarija, vinski podrum može da ugosti 50 ljudi. Otvorena terasa ima predivan pogled na Banatsku niziju. U blizini možete posetiti Vršački toranj, gradsku kuću i manastir Mesić. Na svakih sat vremena autobusi idu za Beograd i Novi Sad.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Brvnara Vršac

brvnara vršac,
brvnara vrsac kontakt,
brvnare vršac

Brvnara Vršac nalazi se u Vršcu i nudi bar, opremu za roštilj i terasu. U ponudi je vrt i besplatan privatni parking. Ova klimatizovana brvnara sadrži kuhinju, prostor za sedenje i satelitsku televiziju sa Blu-ray uređajem. Dostupno je dečje igralište, a u neposrednoj blizini možete uživati u biciklizmu. Najbliži aerodrom je aerodrom Nikola Tesla Beograd, udaljen 109 km od Brvnare Vršac.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Ruby

ruby

Nudi besplatan Wi-Fi i pogled na vrt, i nalazi se u Vršcu. Ovaj klimatizovani apartman sadrži 1 spavaću sobu, TV i kuhinju sa frižiderom i šporetom. Najbliži aerodrom je aerodrom Nikola Tesla Beograd, udaljen 104 km od apartmana.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Vršac srednje kategorije

NB GOLD apartmani i sobe

nb gold apartmani i sobe,
nb gold apartmani i sobe vrsac,
nb gold apartmani vrsac

Smešteni u Vršcu u vojvođanskoj regiji, apartmani NB GOLD nude smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. Opremljene popločanim delom, jedinice nude klima-uređaj, TV i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom. Apartman ima vrt i terasu za sunčanje na kojima gosti mogu uživati ako to vremenske prilike dozvoljavaju. Najbliži aerodrom je Beograd Nikola Tesla, udaljen 104 km od apartmana NB GOLD, a u ponudi je usluga prevoza do aerodroma.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

U potkrovlju

u potkrovlju,
u potkrovlju vrsac

U potkrovlju je smeštaj u Vršcu. Ovaj apartman nudi klimatizovani smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Apartman ima 1 spavaću sobu, TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju sa frižiderom i rernom, veš mašinu, i 1 kupatilo sa kadom. Najbliži aerodrom je aerodrom Nikola Tesla Beograd, udaljen 104 km od apartmana.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Stan na dan DUNJA 2

stan na dan dunja 2,
stan na dan dunja 2 vrsac,
stan na dan dunja vrsac

Smešten u Vršcu, Stan na dan DUNJA 2 nudi smeštaj sa terasom i besplatnim bežičnim internetom. Apartman ima 1 spavaću sobu, TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju sa frižiderom i rernom, veš mašinu, i 1 kupatilo sa tušem. Najbliži aerodrom je aerodrom Nikola Tesla Beograd, udaljen 104 km od apartmana.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Vršac

CENTAR LUX Vršac

centar lux vršac,
centar lux vrsac kontakt,
centar lux apartmani vrsac

Smešten u Vršcu, CENTAR LUX Vršac pruža smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Jedinice imaju popločane podove i sadrže potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa frižiderom, trpezarijom, TV-om sa satelitskim kanalima i sopstvenim kupatilom sa tušem i fenom. Najbliži aerodrom je aerodrom Nikola Tesla Beograd, udaljen 104 km od apartmana.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Vila Breg

hotel vila breg,
hotel villa breg,
hotel villa breg komentari

Smešten na vrhu vršačkih brda, hotel Vila Breg sa 4 zvezdice nudi zatvoreni i otvoreni bazen. Hotel je okružen velikim vrtovima i ima pogled na okolinu. Obezbeđeni su besplatan internet i parking. Vila Breg je nameštena u klasičnom elegantnom stilu i sadrži veliki mramorni lobi i elegantan bar sa kaminom. Svečani restoran Eol poslužuje srpska i internacionalna jela. Ima veliku terasu. Elegantne i prostrane sobe opremljene su čvrstim drvenim nameštajem. Sadrže TV, sef i prostor za sedenje. Na zahtev i uz doplatu možete koristiti dve hidromasažne kade, različite masaže kao i kozmetičke tretmane. Vrhunska teretana dopunjuje prostor za razonodu. Centar Vršca gde se nalazi i autobuska stanica udaljen je 2 km. Region je bogat vinogradima, a na udaljenosti od 15 km nalazi se mnogo uglednih vinskih podruma koji nude večeri degustacije. Beograd je udaljen 83 km od hotela.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Lux Apartmani Vršac

lux apartmani vršac,
lux apartmani vrsac,
lux apartmani vrsac kontakt

Lux apartmani Vršac smešteni su u mirnoj i modernoj zgradi u centru Vršca, samo 50 m od Glavnog trga. A nude besplatan bežični internet i smeštaj sa stilskim nameštajem. Svi studiji i apartmani sadrže klima-uređaj i TV sa kablovskim kanalima. Svaka jedinica sadrži potpuno opremljenu kuhinju ili čajnu kuhinju i sopstveno kupatilo. Javni parking nalazi se na udaljenosti od 50 m. Različiti barovi, prodavnice i restorani nalaze se na istoj udaljenosti. Mnoge znamenitosti poput Gradske kuće, pravoslavne crkve ili biskupske palate nalaze se u krugu od 300 m. Planina Vršac i kula Vršac udaljeni su 2,5 km. Rumunska granica je udaljena samo 15 km. Glavni grad Beograd udaljen je 80 km od apartmana.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]