Hoteli Vršac

Vršac je grad smešten u Južnobanatskom okrugu autonomne pokrajine Vojvodine, u Srbiji, gde nalaze hoteli Vršac koje smo izdvojili za vas. Od 2011. godine u gradskom području ima 35.701 stanovnika, dok u čitavoj oblasti ima 52.026 stanovnika. Nalazi se u geografskom regionu Banata. Hoteli Vršac koje izdvajamo su:

Hoteli Vršac

Budžet Hoteli Vršac

Motel Vetrenjača

motel vetrenjača,
motel vetrenjača vršac,
motel vetrenjaca vrsac cenovnik

Motel Vetrenjača nalazi se u Vršcu, na 14 km od rumunske granice, a nudi 2 restorana, mini kafe bar i vinski podrum. U velikoj dvorani hotela mogu se organizovati različiti događaji. U ponudi je benzinska pumpa i parking. Restoran u Motelu Vetrenjača sastoji se od 2 odvojene dvorane za 140 ljudi. Služi se domaća i internacionalna kuhinja. Izgrađen u stilu starih vinarija, vinski podrum može da ugosti 50 ljudi. Otvorena terasa ima predivan pogled na Banatsku niziju. U blizini možete posetiti Vršački toranj, gradsku kuću i manastir Mesić. Na svakih sat vremena autobusi idu za Beograd i Novi Sad.

Brvnara Vršac

brvnara vršac,
brvnara vrsac kontakt,
brvnare vršac

Brvnara Vršac nalazi se u Vršcu i nudi bar, opremu za roštilj i terasu. U ponudi je vrt i besplatan privatni parking. Ova klimatizovana brvnara sadrži kuhinju, prostor za sedenje i satelitsku televiziju sa Blu-ray uređajem. Dostupno je dečje igralište, a u neposrednoj blizini možete uživati u biciklizmu. Najbliži aerodrom je aerodrom Nikola Tesla Beograd, udaljen 109 km od Brvnare Vršac.

Ruby

ruby

Nudi besplatan Wi-Fi i pogled na vrt, i nalazi se u Vršcu. Ovaj klimatizovani apartman sadrži 1 spavaću sobu, TV i kuhinju sa frižiderom i šporetom. Najbliži aerodrom je aerodrom Nikola Tesla Beograd, udaljen 104 km od apartmana.

Hoteli Vršac srednje kategorije

NB GOLD apartmani i sobe

nb gold apartmani i sobe,
nb gold apartmani i sobe vrsac,
nb gold apartmani vrsac

Smešteni u Vršcu u vojvođanskoj regiji, apartmani NB GOLD nude smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. Opremljene popločanim delom, jedinice nude klima-uređaj, TV i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom. Apartman ima vrt i terasu za sunčanje na kojima gosti mogu uživati ako to vremenske prilike dozvoljavaju. Najbliži aerodrom je Beograd Nikola Tesla, udaljen 104 km od apartmana NB GOLD, a u ponudi je usluga prevoza do aerodroma.

U potkrovlju

u potkrovlju,
u potkrovlju vrsac

U potkrovlju je smeštaj u Vršcu. Ovaj apartman nudi klimatizovani smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Apartman ima 1 spavaću sobu, TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju sa frižiderom i rernom, veš mašinu, i 1 kupatilo sa kadom. Najbliži aerodrom je aerodrom Nikola Tesla Beograd, udaljen 104 km od apartmana.

Stan na dan DUNJA 2

stan na dan dunja 2,
stan na dan dunja 2 vrsac,
stan na dan dunja vrsac

Smešten u Vršcu, Stan na dan DUNJA 2 nudi smeštaj sa terasom i besplatnim bežičnim internetom. Apartman ima 1 spavaću sobu, TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju sa frižiderom i rernom, veš mašinu, i 1 kupatilo sa tušem. Najbliži aerodrom je aerodrom Nikola Tesla Beograd, udaljen 104 km od apartmana.

Luksuzni Hoteli Vršac

CENTAR LUX Vršac

centar lux vršac,
centar lux vrsac kontakt,
centar lux apartmani vrsac

Smešten u Vršcu, CENTAR LUX Vršac pruža smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Jedinice imaju popločane podove i sadrže potpuno opremljenu čajnu kuhinju sa frižiderom, trpezarijom, TV-om sa satelitskim kanalima i sopstvenim kupatilom sa tušem i fenom. Najbliži aerodrom je aerodrom Nikola Tesla Beograd, udaljen 104 km od apartmana.

Hotel Vila Breg

hotel vila breg,
hotel villa breg,
hotel villa breg komentari

Smešten na vrhu vršačkih brda, hotel Vila Breg sa 4 zvezdice nudi zatvoreni i otvoreni bazen. Hotel je okružen velikim vrtovima i ima pogled na okolinu. Obezbeđeni su besplatan internet i parking. Vila Breg je nameštena u klasičnom elegantnom stilu i sadrži veliki mramorni lobi i elegantan bar sa kaminom. Svečani restoran Eol poslužuje srpska i internacionalna jela. Ima veliku terasu. Elegantne i prostrane sobe opremljene su čvrstim drvenim nameštajem. Sadrže TV, sef i prostor za sedenje. Na zahtev i uz doplatu možete koristiti dve hidromasažne kade, različite masaže kao i kozmetičke tretmane. Vrhunska teretana dopunjuje prostor za razonodu. Centar Vršca gde se nalazi i autobuska stanica udaljen je 2 km. Region je bogat vinogradima, a na udaljenosti od 15 km nalazi se mnogo uglednih vinskih podruma koji nude večeri degustacije. Beograd je udaljen 83 km od hotela.

Lux Apartmani Vršac

lux apartmani vršac,
lux apartmani vrsac,
lux apartmani vrsac kontakt

Lux apartmani Vršac smešteni su u mirnoj i modernoj zgradi u centru Vršca, samo 50 m od Glavnog trga. A nude besplatan bežični internet i smeštaj sa stilskim nameštajem. Svi studiji i apartmani sadrže klima-uređaj i TV sa kablovskim kanalima. Svaka jedinica sadrži potpuno opremljenu kuhinju ili čajnu kuhinju i sopstveno kupatilo. Javni parking nalazi se na udaljenosti od 50 m. Različiti barovi, prodavnice i restorani nalaze se na istoj udaljenosti. Mnoge znamenitosti poput Gradske kuće, pravoslavne crkve ili biskupske palate nalaze se u krugu od 300 m. Planina Vršac i kula Vršac udaljeni su 2,5 km. Rumunska granica je udaljena samo 15 km. Glavni grad Beograd udaljen je 80 km od apartmana.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]