Hoteli Venecija

Venecija, glavni grad regije Veneto na severu Italije, izgrađena je na više od 100 malih ostrva u laguni u Jadranskom moru, gde se nalaze hoteli Venecija koje smo izdvojili za vas. Nema puteva, samo kanali – uključujući prolaz Grand Canal – obloženi renesansnim i gotskim palatama. Na centralnom trgu, Piazza San Marco, nalazi se bazilika Svetog Marka koja je popločana vizantijskim mozaicima, a zvonik Campanile pruža pogled na crvene krovove grada. Hoteli Venecija koje izdvajamo su:

Hoteli Venecija

Budžet Hoteli Venecija

Hotel Rossi

hotel rossi

Hotel Rossi nudi pristupačne sobe u mirnoj ulici na samo 2 minuta hoda od stanice Venecija Santa Lucija. Vodeni autobusi voze sa Grand Canal-a, koji je u neposrednoj blizini. Hotel Rossi nudi čiste, klimatizovane sobe. Postoji 24-satna recepcija i bežični pristup internetu. Sobe se nalaze na 3 sprata istorijske zgrade bez lifta. Cannaregio je odličan izbor za putnike koje zanimaju fotografija i šetnja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Locanda Silva

locanda silva,
locanda silva venice italy,
locanda silva hotel venice

Locanda Silva je mali, udoban hotel kojim upravlja porodica Perut i smešten je u srcu Venecije, u blizini Trga Svetog Marka. Gosti mogu uživati u pogledu na venecijanske krovove sa dve terase. Sve klimatizovane sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima. Dostupan je besplatan bežični internet u celom objektu. Locanda Silva smeštena je u istorijskoj zgradi. Na plafonu su drvene grede u sobi za doručak i dnevnom boravku. Castello je odličan izbor za putnike koje zanimaju kultura, ambijent i istraživanje starog grada.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Locanda Ca’Foscari

hotel locanda cafoscari,
hotel locanda ca foscari,
hotel locanda ca foscari venezia

Hotel Locanda Ca ‘Foscari nudi jednostavan smeštaj u istorijskom centru Venecije. Stajalište vodenih autobusa San Toma udaljeno je 2 minute hoda sa direktnim vezama do Trga svetog Marka. Do železničke stanice Santa Lucia možete stići za 10 minuta. Sobe u hotelu Locanda Ca ‘Foscari imaju privatno ili zajedničko kupatilo. Svaka soba poseduje ventilator i radni sto. Dorsoduro je odličan izbor za putnike koje zanimaju muzeji, crkve i fotografija.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Venecija srednje kategorije

Hotel Universo & Nord

hotel universo and nord,
hotel universo and nord venezia,
hotel universo and nord venice

Hotel Universo & Nord nudi klimatizovane sobe na 100 m od železničke stanice u Santa Luciji u Veneciji. Najbliža stanica Vaporetto (vodeni autobus) udaljena je samo 2 minute hoda. Soba sadrži mini-bar, TV i pruža pogled na ulicu Lista di Spagna ili na unutrašnje dvorište. Besplatni Wi-Fi dostupan je u predvorju. Boravak u hotelu Universo & Nord znači da ste na 15 minuta hoda od mosta Rialto. Romski gradski parking Piazzale, sa autobusima do glavnih aerodroma u Veneciji, udaljen je manje od 10 minuta peške.Cannaregio je odličan izbor za putnike koje zanimaju fotografija i šetnja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Bella Epoque

hotel belle epoque,
hotel belle epoque venezia

Hotel Belle Epoque nudi sobe sa originalnim nameštajem iz 18. veka, klima-uređajem i satelitskom TV. Nalazi se na 10 minuta hoda od železničke stanice Venezia Santa Lucia i autobuske stanice Piazzale Roma. Najbliže stajalište vodenog autobusa je Ferrovia. Panoramska žičara dolazi do Belle Epoque-a, a svaka soba sadrži kupatilo od belog mermera i detalje od stakla Murano. Služi se buffet doručak u elegantnoj trpezarijskoj sali. Objekat je smešten u centralnoj ulici okružen prodavnicama i restoranima. Cannaregio je odličan izbor za putnike koje zanimaju fotografija i šetnja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Alcyone

hotel alcyone,
hotel alcyone venice,
hotel alcyone venezia

Hotel Alcione je smešten u zgradi iz 18. veka sa pogledom na venecijanske krovove. Gosti mogu uživati u doručku u trpezariji sa pogledom na tipični venecijanski kanal. Spavaće sobe su kompaktne i mešaju tradicionalni nameštaj, poput Murano-staklenih lampi, sa modernim blagodatima, poput klima uređaja i televizora. Uređene su u venecijanskom stilu. Železnička stanica Venezia Santa Lucia udaljena je 2 km, a do autobuske stanice Rialto možete stići za 3 minuta. Do Trga svetog Marka možete stići za 5 minuta peške. San Marco je odličan izbor za putnike koje zanimaju romantika, istorija i drevne znamenitosti.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Venecija

Hilton Molino Stucky Venice

hilton molino stucky venice,
hilton molino stucky venice italy,
hilton molino stucky venice hotel

Smešten na mirnim obalama ostrva Giudecca, Hilton Molino Stucky je bivši mlin za brašno preuređen u jedinstveni hotel. Ovo venecijansko remek-delo sadrži bazen na krovu i veliku banju. Uz savremeni dekor i elegantno pokućstvo, klimatizovane sobe i apartmani uključuju televizor, mermerno kupatilo i aparat za kafu. Neke sobe imaju pogled na grad i kanal, dok neke nude pristup salonu sa pićima i grickalicama tokom dana. Nudimo i novouređene Molino Premium sobe i Executive apartmane. Moderan, bezvremenski dizajn zadovoljava prošlost zgrade. Preuređeni Executive apartman odaje počast gradu Veneciji. Svakodnevno je dostupan doručak na bazi švedskog stola. Hotel takođe ima nekoliko stilskih restorana i bar na krovu koji ima divan pogled na Veneciju. Ovde se gosti mogu opustiti uz piće i uživati u tradicionalnoj veneto i italijanskoj kuhinji. Velnes centar uključuje saunu, hidromasažnu kadu i tursko kupatilo. Dostupan je i 24/7 fitnes centar. Hilton Molino Stucky Venice pruža uslugu prevoza vodom, koja vas dovodi do centra grada koji je udaljen 20 minuta.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Daniel, a Luxury Collection Hotel

hotel danieli
a luxury collection hotel,
hotel danieli venice,
hotel danieli venecija

Hotel Danieli sa pogledom na venecijansku lagunu legendarni je hotel na 200 m od Trga svetog Marka. Svaka soba je prostrana i fino nameštena. Osoblje pruža uslugu bez premca. Ovaj nagrađivani luksuzni hotel sastoji se od 3 odvojene zgrade iz 14., 19. i 20. veka i povezane su prekrivenim mostovima. Najbliža stanica vodenog autobusa udaljena je samo 2 minute hoda. Sve sobe i apartmani imaju LCD TV sa satelitskim programima, klima-uređaj i kupatila od italijanskog mermera sa ogrtačem i papučama. Iz nekih soba se pruža pogled na lagunu. Panoramski restoran Terrazza Danieli nudi neverovatan pogled i izuzetan meni. Piće se poslužuje u Baru Terrazza Danieli ili sofisticiranom Baru Dandolo. Castello je odličan izbor za putnike koje zanimaju kultura, ambijent i istraživanje starog grada.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Ca’Bonfadini Historic Experience

ca bonfadini historic experience,
cà bonfadini historic experience,
ca bonfadini historic experience tripadvisor

Smešten u zgradi iz 16. veka u Veneciji, Ca ‘Bonfadini nudi elegantan smeštaj, restoran i besplatan Wi-Fi. Železnička stanica Venezia Santa Lucia nalazi se na udaljenosti od 550 m, a most Rialto na 1,6 km. Sve klimatizovane sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima i minibar. Kupatilo sadrži fen i toaletni pribor. Neke sobe imaju prostor za sedenje, a druge imaju pogled na kanal. Doručak je obilan i nudi slatki i slani bife koji uključuje peciva i jaja. Kazino Venecija je na 10 minuta hoda od Ca ‘Bonfadini, a Piazza San Marco je udaljena 2 km. Do aerodroma Venecija možete doći automobilom iz Piazzale Roma za 20 minuta. Cannaregio je odličan izbor za putnike koje zanimaju fotografija i šetnja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]