Hoteli Trebinje

Trebinje je grad u Republici Srpskoj, entitetu Bosne i Hercegovine, gde se nalaze hoteli Trebinje koje smo izdvojili za vas.To je najjužniji grad u Bosni i Hercegovini, smešten na obali reke Trebišnjice u regiji Istočne Hercegovine. Od 2013. godine ima 31.433 stanovnika. Hoteli Trebinje koje izdvajamo su:

Hoteli Trebinje

Budžet Hoteli Trebinje

Apartman Maša

apartman maša,
apartman masa trebinje

Apartman Maša nudi smeštaj sa balkonom, a nalazi se u Trebinju. Klimatizovani objekat je udaljen 20 minuta hoda od javne plaže Bazen Bregovi, a gosti imaju besplatan bežični internet i privatni parking. Apartman ima 1 spavaću sobu, 1 kupatilo, TV sa satelitskim kanalima, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i popločani deo dvorišta sa pogledom na vrt. U apartmanu se svakodnevno služi kontinentalni doručak. U ovom objektu se nalazi vrt sa roštiljem, a u okolini možete uživati u biciklizmu. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,2 kao destinaciju za dve osobe.

Apartmani Tila

apartmani tila,
apartmani tila trebinje,
apartmani tila drage

Apartmani Tila nalaze se na 19 minuta hoda od javne plaže Bazen Bregovi, a nude vrt i klimatizovane smeštajne jedinice sa terasom i besplatnim bežičnim internetom. Apartman ima popločani deo dvorišta, pogled na vrt, prostor za sedenje, satelitsku televiziju, potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom i šporetom, te vlastito kupatilo sa kadom ili tušem i fenom. Dostupna je i usluga iznajmljivanja automobila. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,5 kao destinaciju za dve osobe.

Apartman Ivana

apartman ivana,
apartman ivana trebinje

Apartman Ivana ima pogled na baštu, besplatan Wi-Fi i besplatan privatni parking koji se nalazi u Trebinju, na 18 minuta hoda od javne plaže Bazen Bregovi. Jedinice imaju podove od punog drveta i imaju potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Tu su i pećnica i šporet. Gostima apartmana na raspolaganju je terasa za goste. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,7 kao destinaciju za dve osobe.

Hoteli Trebinje srednje kategorije

Sesto Senso

sesto senso,
sesto senso trebinje,
sesto senso trebinje kontakt

Sesto Senso smešten je u Trebinju i ima vrt. Među sadržajima nalaze se zajednički salon i posluga u sobu, kao i besplatan Wi-Fi u celom objektu. Gosti mogu da večeraju u restoranu na licu mesta ili se opuste u baru. U hotelu sve sobe imaju prostor za sedenje, TV sa kablovskim kanalima, kuhinju, trpezariju i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom, kadom ili tušem. Svaka soba ima klima uređaj, a neke sobe imaju terasu.

Hotel Leotar

hotel leotar,
hotel leotar trebinje,
hotel leotar trebinje cenovnik

Smešten u centru Trebinja sa veličanstvenim pogledom na istorijski kraj, nedavno renoviran hotel Leotar nudi luksuzni smeštaj i sve neophodne sadržaje. Smešten na 32,2 km od Herceg Novog i 29 km od Dubrovnika, hotel je idealno polazište za razne kratke posete obližnjim gradovima i selima na obali Jadrana. Objekat u mediteranskom stilu takođe je pogodan za sportske ekipe, studentske izlete i organizovane turističke grupe. Dva restorana nude domaću i internacionalnu kuhinju i bogat izbor pića, uključujući odlična domaća vina. Na prvom spratu je klimatizovan restoran u kome se može smestiti do 200 ljudi. Takođe ima letnju terasu, a na trećem spratu je restoran za 86 ljudi.

Hotel Platani

hotel platani,
hotel platani trebinje vlasnik,
hotel platani trebinje cijene

Hotel Platani smešten je u restauriranoj zgradi s početka 20. veka u centru Trebinja. Nudi klimatizovane sobe sa minimalističkim dekorom, modernim kupatilima i besplatnim bežičnim internetom. Sve savremene sobe u Platani imaju TV. Hotel Platani udaljen je od Dubrovnika samo 29,8 km. Herceg Novi se nalazi 40,2 km od hotela. Restoran Platani nudi tradicionalnu istočnohercegovačku kuhinju i niz internacionalnih jela kao i regionalna vina. Gosti mogu da uživaju u raznim pićima u hladovini drvene terase u kafe-baru. Hotel ima recepciju koja radi 24 sata i nudi usluge pranja i peglanja.

Luksuzni hoteli Trebinje

Stara Hercegovina

stara hercegovina,
stara hercegovina meni,
stara hercegovina mapa

Smeštena u Trebinju, Stara Hercegovina nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i TV-om kao i baštom i barom. Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu, kao i besplatnim toaletnim priborom. Svakodnevno se služi kontinentalni i a la carte doručka. Stara Hercegovina ima terasu. Javna plaža Bazen Bregovi nalazi se na 9,7 km od smeštaja. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 8,6 kao destinaciju za dve osobe.

Central Place

central place,
central place trebinje

Smešten u Trebinju, na 14 minuta hoda od javne plaže Bazen Bregovi, Central Place ima dnevnu sobu sa TV-om. Ovaj objekat ima balkon, besplatan privatni parking i besplatni Wi-Fi. Klimatizovani apartman sastoji se od dve odvojene spavaće sobe, 1 kupatila sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom, kao i prostorom za sedenje. Ima trpezariju i kuhinju sa mašinom za pranje sudova, frižiderom i rernom. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 10 kao destinaciju za dve osobe.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]