Hoteli Trebinje

Trebinje je grad u Republici Srpskoj, entitetu Bosne i Hercegovine, gde se nalaze hoteli Trebinje koje smo izdvojili za vas.To je najjužniji grad u Bosni i Hercegovini, smešten na obali reke Trebišnjice u regiji Istočne Hercegovine. Od 2013. godine ima 31.433 stanovnika. Hoteli Trebinje koje izdvajamo su:

Hoteli Trebinje

Budžet Hoteli Trebinje

Apartman Maša

apartman maša,
apartman masa trebinje

Apartman Maša nudi smeštaj sa balkonom, a nalazi se u Trebinju. Klimatizovani objekat je udaljen 20 minuta hoda od javne plaže Bazen Bregovi, a gosti imaju besplatan bežični internet i privatni parking. Apartman ima 1 spavaću sobu, 1 kupatilo, TV sa satelitskim kanalima, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i popločani deo dvorišta sa pogledom na vrt. U apartmanu se svakodnevno služi kontinentalni doručak. U ovom objektu se nalazi vrt sa roštiljem, a u okolini možete uživati u biciklizmu. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,2 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Tila

apartmani tila,
apartmani tila trebinje,
apartmani tila drage

Apartmani Tila nalaze se na 19 minuta hoda od javne plaže Bazen Bregovi, a nude vrt i klimatizovane smeštajne jedinice sa terasom i besplatnim bežičnim internetom. Apartman ima popločani deo dvorišta, pogled na vrt, prostor za sedenje, satelitsku televiziju, potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom i šporetom, te vlastito kupatilo sa kadom ili tušem i fenom. Dostupna je i usluga iznajmljivanja automobila. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,5 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartman Ivana

apartman ivana,
apartman ivana trebinje

Apartman Ivana ima pogled na baštu, besplatan Wi-Fi i besplatan privatni parking koji se nalazi u Trebinju, na 18 minuta hoda od javne plaže Bazen Bregovi. Jedinice imaju podove od punog drveta i imaju potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Tu su i pećnica i šporet. Gostima apartmana na raspolaganju je terasa za goste. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,7 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Trebinje srednje kategorije

Sesto Senso

sesto senso,
sesto senso trebinje,
sesto senso trebinje kontakt

Sesto Senso smešten je u Trebinju i ima vrt. Među sadržajima nalaze se zajednički salon i posluga u sobu, kao i besplatan Wi-Fi u celom objektu. Gosti mogu da večeraju u restoranu na licu mesta ili se opuste u baru. U hotelu sve sobe imaju prostor za sedenje, TV sa kablovskim kanalima, kuhinju, trpezariju i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom, kadom ili tušem. Svaka soba ima klima uređaj, a neke sobe imaju terasu.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Leotar

hotel leotar,
hotel leotar trebinje,
hotel leotar trebinje cenovnik

Smešten u centru Trebinja sa veličanstvenim pogledom na istorijski kraj, nedavno renoviran hotel Leotar nudi luksuzni smeštaj i sve neophodne sadržaje. Smešten na 32,2 km od Herceg Novog i 29 km od Dubrovnika, hotel je idealno polazište za razne kratke posete obližnjim gradovima i selima na obali Jadrana. Objekat u mediteranskom stilu takođe je pogodan za sportske ekipe, studentske izlete i organizovane turističke grupe. Dva restorana nude domaću i internacionalnu kuhinju i bogat izbor pića, uključujući odlična domaća vina. Na prvom spratu je klimatizovan restoran u kome se može smestiti do 200 ljudi. Takođe ima letnju terasu, a na trećem spratu je restoran za 86 ljudi.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Platani

hotel platani,
hotel platani trebinje vlasnik,
hotel platani trebinje cijene

Hotel Platani smešten je u restauriranoj zgradi s početka 20. veka u centru Trebinja. Nudi klimatizovane sobe sa minimalističkim dekorom, modernim kupatilima i besplatnim bežičnim internetom. Sve savremene sobe u Platani imaju TV. Hotel Platani udaljen je od Dubrovnika samo 29,8 km. Herceg Novi se nalazi 40,2 km od hotela. Restoran Platani nudi tradicionalnu istočnohercegovačku kuhinju i niz internacionalnih jela kao i regionalna vina. Gosti mogu da uživaju u raznim pićima u hladovini drvene terase u kafe-baru. Hotel ima recepciju koja radi 24 sata i nudi usluge pranja i peglanja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni hoteli Trebinje

Stara Hercegovina

stara hercegovina,
stara hercegovina meni,
stara hercegovina mapa

Smeštena u Trebinju, Stara Hercegovina nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i TV-om kao i baštom i barom. Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu, kao i besplatnim toaletnim priborom. Svakodnevno se služi kontinentalni i a la carte doručka. Stara Hercegovina ima terasu. Javna plaža Bazen Bregovi nalazi se na 9,7 km od smeštaja. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 8,6 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Central Place

central place,
central place trebinje

Smešten u Trebinju, na 14 minuta hoda od javne plaže Bazen Bregovi, Central Place ima dnevnu sobu sa TV-om. Ovaj objekat ima balkon, besplatan privatni parking i besplatni Wi-Fi. Klimatizovani apartman sastoji se od dve odvojene spavaće sobe, 1 kupatila sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom, kao i prostorom za sedenje. Ima trpezariju i kuhinju sa mašinom za pranje sudova, frižiderom i rernom. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 10 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]