Hoteli Tara

Tara se nalazi u zapadnom delu Srbije i pripada unutrašnjem pojasu Dinarida. Prosečna nadmorska visina planine Tare je 1200 m. Tara je od 13.jula 1981.god. Nacinalni park  i obuhvata površinu od 24.991,82 hektara.  Zbog povoljne klime i zabačenosti na Tari je opstao relikt i endemit balkanskog poluostrva Pančićeva omorika, kao i mnogi drugi spomenici prirode, blago rečeno živi fosili. Hoteli Tara koje izdvajamo su:

Hoteli Tara

Budžet Hoteli Tara

Apartmani Milić

apartmani mmilić tara,
apartmani milić tara

Apartmani Milić nude vrt i besplatan WiFi, a nalazi se u Kaluđerskim Barama, na 20 km od Mitrovca. Svaka smeštajna jedinica sadrži kuhinju sa trpezarijom i frižiderom, dnevnu sobu sa kaučem i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Gostima ovog objekta na raspolaganju su terasa i pribor za pripremu roštilja, a u blizini mogu da uživaju u pešačenju i skijanju. Zlatibor se nalazi na 40 km od apartmana, dok je Mokra Gora udaljena 25 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Šumsка kuća

šumsка kuća tara,
sumska kuca tara,
sumska kuca tara booking

Šumska pećinska kuća nalazi se u centru Nacionalnog parka Tara, u mirisnoj borovoj šumi. Gostima su na raspolaganju vrt i terasa sa priborom za roštilj. Bežični internet i parking u okviru objekta mogu se besplatno koristiti. Restoran se nalazi na nekoliko minuta hoda od objekta. Kuća nudi apartmane sa potpuno opremljenom kuhinjom, trpezarijskim stolom i sopstvenim kupatilom. Peškiri su obezbeđeni. Domaćini će vam dati mape i posavetovati vas u vezi sa sadržajima u okolini. Uz doplatu su vam raspolaganju profesionalni, obučeni vodiči iz oblasti planinarenja, kanjoninga, raftinga na reci Drini.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Sredojević

apartmani sredojevic tara

Apartmani Sredojević se nalaze na Kaluđerskim Barama, na 19 km od Mitrovca i nudi vrt i besplatan WiFi. Svaka jedinica ima popločano dvorište, potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kamin, prostor za sedenje sa kaučem, flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Sve jedinice uključuju balkon sa pogledom na vrt. Brvnara ima pribor za roštilj. Gostima su u objektu na raspolaganju igralište i dečji klub sa raznim aktivnostima. Zlatibor je udaljen 37 km od objekta Apartmani Sredojević, a Mokra Gora 22 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Tara srednje kategorije

Apartmani Tomić

apartmani tomic tara

Okruženi netaknutom prirodom, apartmani Tomić se nalaze na tihoj lokaciji na Kaluđerskim barama u Nacionalnom parku Tara. Objekat nudi vrt sa priborom za roštilj, dečije igralište i apartmane sa TV-om i balkonom ili terasom. Svi apartmani sadrže dnevni boravak sa TV-om, kuhinju i trpezarijski sto. Kupatila su opremljena tuš kabinom. Besplatan parking je obezbeđen u okviru objekta. Ergela konja je smeštena na 300 metara, dok ski staze počinju na 1 km od apartmana Tomić. U splavarenju i pecanju možete uživati na reci Drini, udaljenoj 15 km. Najbliži restoran ćete pronaći na 400 metara, a lokalnu autobusku stanicu na 800 metara od apartmana. Prehrambena prodavnica je udaljena 1 km. Smeštajni objekat se nalazi na 35 km od Zlatibora i na 45 km od skijališta na Zlatiboru.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Relax Apartman

relax apartments,
relax apartments kaludjerske bare,
relax apartments tara,

Relax apartmani se nalaze u Kaluđerskim Barama, na 20 km od Mitrovca. U ponudi je smeštaj sa pogledom na planinu, fitnes salom, saunom i besplatnim WiFi internetom. Sve smeštajne jedinice sadrže popločano dvorište, prostor za sedenje, TV, opremljenu kuhinju, trpezariju i sopstveno kupatilo. Apartman raspolaže dečijim igralištem, priborom za pripremu roštilja i terasom. Zlatibor se nalazi na 40 km od objekta Relax Apartments, dok je Mokra Gora udaljena 25 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Vila tri srca

vila tri srca tara,
vila tri srca oslusa tara,
vila tri srca,

Vila Tri Srca nalazi se u Beserovini i nudi vrt. Gostima su u okviru objekta takođe na raspolaganju terasa za sunčanje, zajednička kuhinja, pribor za roštilj, besplatan WiFi i besplatan privatni parking. Sve sobe za goste pansiona imaju prostor za sedenje. Sobe objekta Vila Tri Srca sadrže radni sto, TV i sopstveno kupatilo. Mokra Gora se nalazi na 36 km od smeštaja, dok su Kaluđerske Bare udaljene 16 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Tara

Neva apartmani

neva apartmani tara,
neva apartmani tara kontakt,
neva apartmani tara telefon

Apartmani Neva nalaze se u Parku prirode Mokra Gora, na obroncima planine Tare. Gostima je na raspolaganju sezonski bazen na otvorenom. Zlatibor i Višegrad nalaze se na 20 km od smeštajnog objekta. Apartmane odlikuje spoj modernog i seoskog dekorativnog stila, a izgrađeni su od kvalitetne borovine i kamena. Sav nameštaj je ručne izrade, a kroz prozore se pruža pogled na okolnu prirodu. Svaka spavaća soba sadrži sopstveno kupatilo. Apartmani Neva nalaze se na Mokroj Gori u centralnoj Srbiji. U ponudi su sezonski bazen na otvorenom i pogled na planine. Zlatibor je udaljen 17 km od smeštajnog objekta, a naselje Kaluđerske Bare 11 km. Drvengrad se nalazi na oko 150 metara, dok je stanica voza Šarganske osmice udaljena 500 metara. Skijalište Iver nalazi se na 8 km od apartmana Neva.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Zepter Hotel Drina

zepter hotel drina bajina bašta tara,
zepter hotel bajina bašta,
zepter hotel drina бајина башта

Hotel Drina se nalazi u centru Bajine Bašte, na 30 km od Zlatibora. U ponudi su klimatizovane sobe i besplatan privatni parking. Gosti mogu uživati u hotelskom restoranu. Sobe sadrže TV i sopstveno kupatilo sa kadom. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu. Recepcija ovog smeštajnog objekta radi 24 sata dnevno. Hotel se nalazi na obroncima planine Tare, na 2 km od reke Drine. Do Mokre Gore ima 21 km od hotela Drina, dok je mesto Bare udaljeno 8 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Tara lake apartmani

tara lake apartments,
tara lake apartments booking,
tara lake apartments rent

Nalazi se u Jevtićima i ima vrt. Recepcija radi non-stop, a gosti mogu da koriste terasu za sunčanje. Gostima su na raspolaganju pribor za pripremu roštilja, besplatan WiFi i besplatan privatni parking. Hotelske sobe sadrže prostor za sedenje. Sve sobe za goste imaju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i besplatnim toaletnim priborom. Gosti objekta Tara lake apartments moći će da uživaju u aktivnostima poput skijanja, vožnje bicikla i ribolova u Jevtićima i okolini. Zlatibor se nalazi na 46 km od smeštaja, dok je Mokra Gora udaljena 50 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]