Hoteli Sombor

Sombor je grad i administrativno središte okruga Zapadnobačka u autonomnoj pokrajini Vojvodini u Srbiji, gde se nalaze hoteli Sombor koje smo izdvojili za vas. Grad ima ukupno 47.623 stanovnika, dok njegovo administrativno područje broji 85.903 stanovnika. Hoteli Sombor koje izdvajamo su:

Hoteli Sombor

Budžet Hoteli Sombor

Citadela

Citadela sombor

Citadela nudi smeštaj u Somboru. Svaka soba u pansionu sa 1 zvezdicom ima pogled na baštu a gosti mogu uživati i na terasi. Na raspolaganju vam je roštilj kao i besplatan bežični internet i besplatan privatni parking. Sve jedinice su opremljene klima uređajem, LCD TV-om sa kablovskim kanalima, čajnikom, tušem, fenom i stolom. Svaka soba poseduje garderober i sopstveno kupatilo. U hotelu Citadela se služi kontinentalni doručak. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,2 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartman Merkur

apartman merkur,
apartman merkur sombor

Apartman Merkur nalazi se u Somboru. Ovaj apartman smešten je u zgradi koja potiče iz 1975. godine i nudi besplatni Wi-Fi i besplatan privatni parking. Apartman je klimatizovan i sastoji se od 2 spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom i 1 kupatila sa tušem. U ponudi je i TV sa kablovskim kanalima.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Pansion Lora

pansion lora

Smešten u Somboru, pansion Lora ima besplatne bicikle, baštu, terasu i besplatan Wi-Fi u celom objektu. Sobe imaju terasu. Sve sobe za goste sadrže frižider, šporet, čajnik, tuš, besplatan toaletni pribor i ormar. U pansionu sve sobe imaju sto, TV i sopstveno kupatilo.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Sombor srednje kategorije

Knez Petrol Motel 

knez petrol motel,
knez petrol motel sombor,
knez petrol motel sombor kontakt

Motel Knez Petrol nudi klimatizovane sobe u Somboru. Među sadržajima ovog objekta su restoran, recepcija otvorena 24 sata dnevno i posluga u sobu, kao i besplatan Wi-Fi u celom objektu. Privatni parking se može dogovoriti uz doplatu. U motelu svaka soba sadrži garderober, LCD TV i sopstveno kupatilo, frižider. U motelu Knez Petrol svakodnevno se nudi kontinentalni doručak. Smeštaj ima i dečje igralište.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Green Town Apartmani

green town apartmani,
green town apartmani sombor

Smešteni u Somboru, apartmani Green Town nude smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, klima uređajem i pristupom bašti. Sve jedinice poseduju prostor za sedenje, LCD TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom i tušem. U ponudi su, frižider i čajnik. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,3 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Kontrapunkt

kontrapunkt

Kontrapunkt se nalazi u Somboru. Ponuda obuhvata privatni parking i besplatan Wi-Fi. S pogledom na popločani deo grada, apartman sadrži 1 spavaću sobu, dnevni boravak, kablovsku TV, opremljenu čajnu kuhinju i 1 kupatilo sa tušem.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Sombor

Apartman Penthouse Festina Lente 

apartman penthouse festina lente

Smešten u Somboru, apartman Penthouse Festina Lente nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, prostorom za sedenje i TV-om. Svaka jedinica poseduje klima-uređaj, sopstveno kupatilo i kuhinju koja sadrži frižider. Svaka jedinica ima terasa sa pogledom na grad. U objektu se svakodnevno poslužuje kontinentalni doručak. U apartmanu se nalazi hidromasažna kada. Objekat ima vrt a možete biciklom istražiti okolinu.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Vila Oasis

vila oasis

Smeštena u Somboru, Vila Oasis nudi zajednički salon, vrt i roštilj. Ova vila nudi besplatan privatni parking, zajedničku kuhinju i besplatan Wi-Fi. Uz DVD player, vila ima kuhinju sa mašinom za pranje sudova, frižiderom i rernom, dnevnu sobu sa trpezarijom, 3 spavaće sobe i 2 kupatila sa bideom i tušem kao i TV sa satelitskim kanalima. Gostima vile na raspolaganju je terasa.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]