Hoteli Selce

Selce je turističko naselje smešteno 3 km južno od Crikvenice i 40 km južno od Rijeke, gde se nalaze hoteli Selce. Ovaj živopisni grad, zbog blage mediteranske klime, prirodnih lepota i čiste vode, savršeno je mesto za odmor. Zahvaljujući blagoj klimi, Selce takođe ima važan rehabilitacioni centar – centar za lečenje ljudi sa reumatskim, respiratornim i fizičkim oštećenjima. Hoteli Selce koje smo izdvojili su:

Budžet Hoteli Selce

Apartmani Selce 5531b 

apartmani selce 5531b selce

Apartman Selce 5531b nalazi se u Selcu, na samo 650 m od plaže Poli Mora. Gosti imaju privatnu terasu. Stan sadrži 1 spavaću sobu, 1 kupatilo sa tušem, prostor za sedenje i kuhinju sa frižiderom. Plaža Rokan udaljena je manje od 1 km od apartmana Selce 5531b, a plaža Uvala Slana je na 12 minuta hoda. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, 25 km od smeštaja. Govorimo vaš jezik!

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani sa parkingom Selce (Crikvenica) – 2381

apartmani sa parkingom selce (crikvenica) – 2381 selce

Smešten u Selcu, na 150 m od plaže Rokan, apartmani sa parking mestom Selce (Crikvenica) – 2381 pružaju smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. U pansionu sobe su opremljene terasom, svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, plaža Uvala Slana udaljena je 200 m od smeštaja, dok je plaža Poli Mora udaljena 250 m. Najbliži aerodrom je aerodram Rijeka, udaljen 26 km od smeštaja. Govorimo vaš jezik!

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Selce 2381b

apartmani selce 2381b selce

Apartman Selce 2381b nudi besplatni Wi-Fi i besplatan privatni parking, na samo 150 m od plaže Rokan. Ovaj objekat nudi izlaz na terasu. Apartman ima 2 spavaće sobe, kuhinju sa frižiderom i šporetom i 1 kupatilo sa tušem. Plaža Uvala Slana udaljena je 200 m od apartmana, a plaža Poli Mora na 250 m. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, 26 km od apartmana Selce 2381b. Govorimo vaš jezik!

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Selce srednje kategorije

Studio Selce 2383b

studio selce 2383b selce

Studio Selce 2383b nalazi se u Selcu, na 550 m od plaže Poli Mora i na manje od 1 km od plaže Rokan. Ovaj objekat nudi pristup terasi i besplatan privatni parking. Ovaj apartman sadrži kuhinju, prostor za sedenje, trpezariju i TV sa satelitskim programima. Plaža Uvala Slana udaljena je manje od 1 km od apartmana. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, 25 km od apartmana. Govorimo vaš jezik!

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Sunset

apartmani sunset selce,
apartman sunset selce,
apartmani sunset selce

Smešten u Selcu, na samo 750 m od plaže Poli Mora, apartman Sunset nudi smeštaj pored mora sa baštom i besplatnim bežičnim internetom. Ovaj apartman nudi klimatizovane smeštajne jedinice sa popločanim delom. Apartman sadrži 1 spavaću sobu, LCD TV sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom, veš mašinu, i 1 kupatilo sa tušem. Plaža Rokan udaljena je manje od 1 km od apartmana, a peščana plaža Lučica Podvorska 13 minuta hoda. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, udaljen 25 km od Apartman Sunset. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 10 kao destinaciju za dve osobe. Govorimo vaš jezik!

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Zorica

apartmani zorica selce

Apartman Zorica sadrži klimatizovani smeštaj sa terasom, a nalazi se u Selcu. Ovaj objekat na plaži nudi pristup terasi i besplatnom Wi-Fi-u. Apartman sadrži 2 spavaće sobe, LCD TV, opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom, veš mašinom i 1 kupatilo sa tušem. U blizini stana su plaža Poli Mora, plaža Rokan i plaža Uvala Slana. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, udaljen 25 km od apartmana Zorica. Govorimo vaš jezik!

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Selce

Anikol Apartmani

anikol apartmani selce,
anukul apartmani selce,
anikol apartments selce

Smešteni u Selcima u regiji Primorsko-goranske županije i na plaži Poli Mora, na udaljenosti od 150 metara, apartmani Anikol nude smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, dečjim igralištem, otvorenim bazenom i besplatnim privatnim parkingom. Pojedine jedinice sadrže klima-uređaj, LCD TV, mašinu za pranje veša, zajedno sa kuhinjom. Apartman nudi terasu za sunčanje. Gosti apartmana Anikol mogu uživati u ronjenju i biciklizmu.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hotel Amabilis

luksuzni hotel amabilis selce

Smešten tik uz more i na privatnoj plaži, luksuzni hotel Amabilis je mali butik hotel sa stilskim sobama i velnes sadržajima. Izgrađen 2012. godine, hotel je smešten u Selcu, šarmantnom malom mestu na rivijeri. Dostupan je besplatan bežični internet. Klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima i sef su standardna oprema u svim sobama. Obezbeđen je parking. Amabilis Spa nudi tretmane za lice i telo. Sadržaji uključuju spa bazen, parno kupatilo, saunu i sobu za masažu. Okružen je prostorom za sunčanje, a gosti se mogu opustiti i u velikom zatvorenom bazenu koji gleda na more.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Anikol Apartmani 1

anikol apartmani 1 selce

Apartmani Anikol 1 u Selcu imaju otvoreni bazen i imaju smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom za goste. Sve jedinice imaju klima-uređaj, prostor za sedenje, satelitsku televiziju sa LCD TV-om i kuhinju sa terasom koja ima pogled na bazen i vrt. Na raspolaganju su frižider, rerna i šporet, aparat za kafu. Domaćin nudi terasu za sunčanje. Anikol Apartments 1 pruža uslugu peglanja, kao i poslovne sadržaje poput faksa i fotokopiranja. Gosti smeštaja mogu uživati u planinarenju ili uživati vrtu.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]