Hoteli Rijeka

Rijeka je glavni lučki grad i treći grad po veličini u Hrvatskoj (nakon Zagreba i Splita), gde se nalaze hoteli Rijeka koje smo odabrali za vas. Smešten je u Primorsko-goranskoj županiji na Kvarnerskom zalivu, ušću Jadranskog mora i ima 128.624 stanovnika. Istorijski gledano, grad je zbog svog strateškog položaja i odlične luke bio često predmet neslaganja, posebno između Italije, Mađarske (koja služi kao najveća i najvažnija luka Kraljevine Mađarske) i Hrvatske, menjajući demografiju više puta kroz vekove. Hoteli Rijeka koje izdvajamo su:

Hoteli Rijeka

Budžet Hoteli Rijeka

Porodične Sobe Opatija 7854a

porodične sobe opatija 7854c rijeka

Porodične sobe Opatija 7854a nudi smeštaj u Opatiji. Sve sobe su opremljene sa TV-om. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Park Angiolina udaljen je 800 m od porodične sobe Opatija 7854c. Aerodrom Rijeka udaljena je 24 km od objekta. Prema nezavisnim recenzijama, ovo je omiljeni deo Opatije.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani sa parkingom Lovran (Opatija) – 2342 

apartmani sa parkingom lovran (opatija) - 2342  rijeka

Apartmani s parking mestom Lovran (Opatija) – 2342 nalaze se u Lovranu, 250 m od plaže Kvarner nude smeštaj sa besplatn bežični internetu i besplatan privatni parking. Šetalište Lovran Lungomare udaljeno je manje od 1 km od kuće za goste. U pansionu sve sobe uključuju klima-uređaj, prostor za sedenje, TV sa satelitskim kanalima, kuhinju, trpezariju i sopstveno kupatilo sa tušem. Sve sobe za goste imaju frižider. U blizini apartmana s parkingom Lovran (Opatija) – 2342 nalaze se plaža Cipera, plaža Ika i stari grad Lovran. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, 54 km od smeštaja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani pored mora Medveja (Opatija) – 7852 

apartmani pored mora medveja (opatija) - 7852 rijeka

Smešteni u Lovranu, apartmani uz more Medveja (Opatija) – 7852 je smeštaj sa privatnom terasom. Sve sobe imaju kuhinju i sopstveno kupatilo. Privatni parking obezbeđen uz doplatu. Sobe u pansionu imaju prostor za sedenje. Sve jedinice imaju frižider.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Rijeka srednje kategorije

Apartmani InCenter

apartmani incenter  rijeka

Apartmani InCenter nalaze se u Rijeci, na manje od 200 m od Hrvatskog narodnog pozorišta Ivana Zajca i 700 m od Pomorskog i istorijskog muzeja Hrvatskog primorja, a nude smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Kuhinja sadrži mašinu za pranje sudova, mikrotalasnu peć i trpezariju, frižider, šporet. Sve prostorije su klimatizovane.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Vitopolis 3 

vitopolis 3 rijeka

Smešten u Rijeci, na 1 km od Pomorskog i istorijskog muzeja Hrvatskog primorja, Vitopolis 3 nudi smeštaj s kasinom, besplatnim bežičnim internetom i bankomatom. Gosti koji borave u ovom apartmanu imaju izlaz na terasu. Klimatizovani apartman se sastoji od 1 spavaće sobe, dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje sa mašinom za pranje sudova i jednim kupatilom sa tušem i fenom za kosu. Na raspolaganju je LCD TV. U apartmanu su dostupne i usluge iznajmljivanja bicikala, kao i usluga iznajmljivanja automobila.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Lovro Apartmani

rijeka
lovro apartmani,
rijeka vreme,
rijeka hrvatska

Smešteni na samo 3,5 km od Tower Centra Rijeka, Lovro Apartmani nudi smještaj u Rijeci s pristupom zajedničkom dnevnom boravku, vrtu i zajedničkoj kuhinji. Ovaj apartman nudi besplatn privatni parking, recepciju otvorenu 24 sata i besplatni Wi-Fi. Apartman ima 2 spavaće sobe, LCD TV sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom, veš mašinom i 1 kupatilom sa bideom.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Rijeka

Harmony Trsat

harmony trsat rijeka

Harmony Trsat se nalazi u Rijeci, a nudi smeštaj sa privatnim bazenom, pogledom na bazen i terasom. Klimatizovani smeštaj nalazi se na 2,8 km od Tower Centra Rijeka, a gosti imaju besplatan Wi-Fi i privatni parking. Apartman sadrži 1 spavaću sobu, LCD TV sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom, veš mašinom i 1 kupatilo sa hidromasažnom kadom.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Boa Luxury Apartmani

boa luxury apartment rijeka

Apartmani Boa Luxury imaju pogled na more, terasu i nalaze se na oko 4,2 km od Pomorskog i istorijskog muzeja Hrvatskog primorja. Klimatizovani smeštaj udaljen je 2,3 km od Tower Centra Rijeka, a gosti imaju besplatan Wi-Fi i privatni parking. Apartman ima 2 spavaće sobe, LCD TV sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i frižiderom, veš mašinom, i 1 kupatilo sa tušem.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Design Hotel Navis

design hotel navis rijeka

Smešten na steni iznad mora, Design Hotel Navis nudi otvoreni bazen i luksuznu unutrašnjost. Gosti mogu uživati u restoranu na licu mesta i privatnoj plaži na samo nekoliko koraka od hotela, kao i spa i vellness centru. Istorijsko jezgro Opatije udaljeno je 2,5 km. Svaka soba ukrašena je hrvatskim dizajnerskim nameštajem ima LCD TV s kablovskim kanalima i prostorom za sedenje. U svim sobama se nalazi terasa i gosti mogu uživati u pogledu na more. Vlastito kupatilo opremljeno je kadom ili tušem. Dodaci uključuju bade mantile, papuče i besplatne toaletne potrepštine.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]