Hoteli Rabac

Rabac je hrvatsko letovalište u Kvarnerskom zalivu, jugoistočno od Labina, u Istri, gde se nalaze hoteli Rabac koje smo izdvojili za vas. Rabac je poslednjih godina izrastao u letovalište sa brojnim vilama i apartmanima. Hoteli Rabac koje izdvajamo su:

Hoteli Rabac

Budžet Hoteli Rabac

Trokrevetne sobe Brseč 7768a 

trokrevetne sobe brseč 7768a

Trokrevetna soba Brseč 7768a nudi smeštaj u Brseču. Pansion sa 1 zvezdice sadrži klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom i besplatnim bežičnim internetom. Opatija je udaljena 24 km od pansiona, a Rijeka 45 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 60 km od objekta.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani sa parking mestom Kraj (Opatija) – 7794 

apartmani sa parking mestom kraj (opatija) - 7794

Smešteni u Kraju, na 1,1 km od Plaza Cesarova, apartmani sa parking mestom Kraj (Opatija) – 7794 pružaju smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. Sve sobe sadrže kuhinju i sopstveno kupatilo. Sobe imaju frižider. Plaža Medveja udaljena je 1,6 km od pansiona, a plaža Sipar 2 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, udaljen 60 km od apartmana.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Studio Kraj 7794b

studio kraj 7794b

Studio Kraj 7794b smešten je u mestu Kraj, na 1,1 km od Plaza Cesarova, na 1,6 km od plaže Medveja i na 2 km od plaže Sipar. Ovaj objekat nudi pristup balkonu, besplatan privatni parking i besplatnan Wi-Fi. Smeštaj je opremljen kuhinjom sa frižiderom i šporetom. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, udaljena 60 km od apartmana.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Rabac srednje kategorije

Apartman Rosana

apartman rosana,
apartman rosana rabac

Smešten na 2,8 km od Aquaparka Rabac, Apartman Rosana nudi smeštaj sa balkonom. Klimatizovane jedinice opremljene su popločanim podovima i sadrže sopstveno kupatilo, LCD TV, garderober, dnevni boravak, opremljenu kuhinju, popločani deo dvorišta i pogled na vrt. Imaju i frižider i čajnik. Autobuska stanica Rabac udaljena je 1,4 km od apartmana, a plaža Girandella Rabac na 2,6 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 44 km od apartmana Rosana. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 8,3 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartman Branko 

apartman branko rabac

Apartman Branko nalazi se u Rapcu, na 900 m od autobuske stanice Rabac. Objekt je udaljen 1,5 km od plaže Girandella Rabac i nudi besplatan privatni parking kao i besplatan bežični internet u celom objektu. Gostima su na raspolaganju trpezarija i kuhinja sa mikrotalasnom pećnicom i tosterom. Obezbeđeni su peškiri i posteljina. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 40 km od apartmana Branko.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Palma Rabac 

apartmani palma rabac,
apartman palma rabac

Apartmani Palma Rabac je objekat koji nudi smeštaj za samostalan boravak i nalazi se u Rapcu, 200 m od mora, 200 m od trajekta Rabac i 300 m od autobuske stanice u Rapcu. Svaki apartman je klimatizovan, ima terasu, prostor za sedenje sa LCD TV-om i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Kupatilo je opremljeno tušem. Neki apartmani imaju pogled na more. Obezbeđena je trpezarija i potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom i aparatom za kafu. Plaža Girandella Rabac nalazi se na samo 1 km udaljenosti. Aerodrom Pula udaljena je 45 minuta vožnje od objekta koje ima besplatan parking.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Rabac

One-Bedroom Apartment in Rabac

one-bedroom apartment in rabac

Apartman sa 1 spavaćom sobom u Rapcu sadrži smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, na 500 m od plaže Maslinica, na 1,1 km od plaže St.Andrea i na 1,2 km od plaže Girandella. Ovaj klimatizovani apartman poseduje 1 spavaću sobu, TV sa satelitskim programima i kuhinju sa frižiderom i šporetom. Trajektna luka Rabac udaljena je manje od 1 km, a autobuska stanica Rabac je udaljena 20 minuta hoda. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 44 km od apartmana.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Two-Bedroom Apartment in Rabac

two-bedroom apartment in rabac

Apartman sa 2 spavaće sobe u Rapcu nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, na 500 m od plaže Maslinica, na 1,1 km od plaže St.Andrea i na 1,2 km od plaže Girandella. Ovaj klimatizovani apartman sadrži 2 spavaće sobe, TV sa satelitskim programima i kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom. Trajektna luka Rabac nalazi se na 1,5 km od apartmana, a autobuska stanica Rabac na 1,7 km od objekta. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 44 km od apartmana.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]