Hoteli Rabac

Rabac je hrvatsko letovalište u Kvarnerskom zalivu, jugoistočno od Labina, u Istri, gde se nalaze hoteli Rabac koje smo izdvojili za vas. Rabac je poslednjih godina izrastao u letovalište sa brojnim vilama i apartmanima. Hoteli Rabac koje izdvajamo su:

Hoteli Rabac

Budžet Hoteli Rabac

Trokrevetne sobe Brseč 7768a 

trokrevetne sobe brseč 7768a

Trokrevetna soba Brseč 7768a nudi smeštaj u Brseču. Pansion sa 1 zvezdice sadrži klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom i besplatnim bežičnim internetom. Opatija je udaljena 24 km od pansiona, a Rijeka 45 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 60 km od objekta.

Apartmani sa parking mestom Kraj (Opatija) – 7794 

apartmani sa parking mestom kraj (opatija) - 7794

Smešteni u Kraju, na 1,1 km od Plaza Cesarova, apartmani sa parking mestom Kraj (Opatija) – 7794 pružaju smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. Sve sobe sadrže kuhinju i sopstveno kupatilo. Sobe imaju frižider. Plaža Medveja udaljena je 1,6 km od pansiona, a plaža Sipar 2 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, udaljen 60 km od apartmana.

Studio Kraj 7794b

studio kraj 7794b

Studio Kraj 7794b smešten je u mestu Kraj, na 1,1 km od Plaza Cesarova, na 1,6 km od plaže Medveja i na 2 km od plaže Sipar. Ovaj objekat nudi pristup balkonu, besplatan privatni parking i besplatnan Wi-Fi. Smeštaj je opremljen kuhinjom sa frižiderom i šporetom. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, udaljena 60 km od apartmana.

Hoteli Rabac srednje kategorije

Apartman Rosana

apartman rosana,
apartman rosana rabac

Smešten na 2,8 km od Aquaparka Rabac, Apartman Rosana nudi smeštaj sa balkonom. Klimatizovane jedinice opremljene su popločanim podovima i sadrže sopstveno kupatilo, LCD TV, garderober, dnevni boravak, opremljenu kuhinju, popločani deo dvorišta i pogled na vrt. Imaju i frižider i čajnik. Autobuska stanica Rabac udaljena je 1,4 km od apartmana, a plaža Girandella Rabac na 2,6 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 44 km od apartmana Rosana. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 8,3 kao destinaciju za dve osobe.

Apartman Branko 

apartman branko rabac

Apartman Branko nalazi se u Rapcu, na 900 m od autobuske stanice Rabac. Objekt je udaljen 1,5 km od plaže Girandella Rabac i nudi besplatan privatni parking kao i besplatan bežični internet u celom objektu. Gostima su na raspolaganju trpezarija i kuhinja sa mikrotalasnom pećnicom i tosterom. Obezbeđeni su peškiri i posteljina. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 40 km od apartmana Branko.

Apartmani Palma Rabac 

apartmani palma rabac,
apartman palma rabac

Apartmani Palma Rabac je objekat koji nudi smeštaj za samostalan boravak i nalazi se u Rapcu, 200 m od mora, 200 m od trajekta Rabac i 300 m od autobuske stanice u Rapcu. Svaki apartman je klimatizovan, ima terasu, prostor za sedenje sa LCD TV-om i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Kupatilo je opremljeno tušem. Neki apartmani imaju pogled na more. Obezbeđena je trpezarija i potpuno opremljena kuhinja sa frižiderom i aparatom za kafu. Plaža Girandella Rabac nalazi se na samo 1 km udaljenosti. Aerodrom Pula udaljena je 45 minuta vožnje od objekta koje ima besplatan parking.

Luksuzni Hoteli Rabac

One-Bedroom Apartment in Rabac

one-bedroom apartment in rabac

Apartman sa 1 spavaćom sobom u Rapcu sadrži smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, na 500 m od plaže Maslinica, na 1,1 km od plaže St.Andrea i na 1,2 km od plaže Girandella. Ovaj klimatizovani apartman poseduje 1 spavaću sobu, TV sa satelitskim programima i kuhinju sa frižiderom i šporetom. Trajektna luka Rabac udaljena je manje od 1 km, a autobuska stanica Rabac je udaljena 20 minuta hoda. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 44 km od apartmana.

Two-Bedroom Apartment in Rabac

two-bedroom apartment in rabac

Apartman sa 2 spavaće sobe u Rapcu nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, na 500 m od plaže Maslinica, na 1,1 km od plaže St.Andrea i na 1,2 km od plaže Girandella. Ovaj klimatizovani apartman sadrži 2 spavaće sobe, TV sa satelitskim programima i kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom. Trajektna luka Rabac nalazi se na 1,5 km od apartmana, a autobuska stanica Rabac na 1,7 km od objekta. Najbliži aerodrom je aerodrom Pula, udaljen 44 km od apartmana.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]