Hoteli Perućac

Perućac je naselje u Srbiji u opštini Bajina Bašta u Zlatiborskom okrugu. U rejonu sela nalazi se hidroelektrana “Bajina Bašta”  i nekropola stećaka Mramorje iz 14og veka, kao i Rajakovića kula. Reka Vrelo nastaje od jakog kraškog vrela Perućac na nadmorskoj visini od 234m u podnožju planine Tare i važi za jednu od najkraćih reka Evrope(365m). Hoteli Perućac koje izdvajamo su:

Hoteli Perućac

Budžet Hoteli Perućac

Mystic Forest Hostel

mystic forest hostel,
mystic forest hostel tara

Mystic Forest Hostel nalazi se u Mitrovcu i nudi besplatno korišćenje bicikala, zajednički salon, vrt i besplatan WiFi u svim prostorijama. Privatni parking se može koristiti uz dodatnu naknadu. Sve sobe hostela imaju zajedničko kupatilo. Mokra Gora se nalazi na 40 km od objekta Mystic Forest Hostel, dok su Kaluđerske Bare udaljene 20 km.

Obavezno proverit cenu i raspoloživost.

Pansion Putnička kuća kod Dragane

pansion putnička kuća kod dragane

Pansion Putnička kuća kod Dragane je smešten u Bajinoj Bašti. U ponudi ima smeštajne jedinice sa sopstvenim balkonima. Osim toga, nudi terasu, besplatan WiFi internet i besplatan privatni parking. Sobe za goste u pansionu imaju prostor za sedenje. Svaka soba u pansionu Putnička kuća kod Dragane takođe nudi radni sto i sopstveno kupatilo. Mokra Gora se nalazi na 37 km od smeštaja, a Kaluđerske Bare na 16 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Konak

konak bajina bašta,
carski konak bajina basta,
drinski konak bajina basta

Konak se nalazi u Bajinoj Bašti i nudi terasu. Recepcija radi non-stop, a ponuda ovog smeštajnog objekta takođe uključuje uslugu organizovanog prevoza, besplatan WiFi u svim prostorijama i ostavu za prtljag. Sobe u ovom pansionu sadrže radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Svaka soba za goste ima garderober. Okolina je pogodna za skijanje i vožnju bicikala koje se mogu iznajmiti u objektu Konak. Mokra Gora se nalazi na 38 km od smeštaja, dok su Kaluđerske Bare udaljene 16 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Perućac srednje kategorije

Kućica na vodi

kucica na vodi perućac,
kućica na vodi perućac,
kucica na vodi perucac cena

Kućica na vodi nudi terasu i pogled na planinu, a nalazi se u Bajinoj Bašti, u regionu Centralne Srbije. Ovaj objekat pored plaže poseduje bar, zajednički salon, vrt i besplatan WiFi. Vikendica ima 1 spavaću sobu, 1 kupatilo, flat-screen TV, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i balkon sa pogledom na jezero. Besplatan privatni parking dostupan je u okviru vikendice. Kontinentalni doručak služi se svakog dana u objektu Kućica na vodi. Smeštajni objekat raspolaže priborom za pripremu roštilja. U blizini možete uživati u pešačenju i vožnji bicikla, a ponuda objekta uključuje uslugu iznajmljivanja bicikala i privatni prostor na plaži. Kaluđerske Bare se nalaze na 30 km od objekta Kucica na vodi, dok je Mitrovac udaljen 14 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Vikendica Iva

vikendica iva perućac,
vikendica iva tara,
vikendice na peruccu

Vikendica Iva nudi restoran i terasu, a nalazi se u Perućcu, na 13 km od Kaluđerskih Bara. Gostima je na raspolaganju besplatan privatni parking. Ova vikendica sa 1 spavaćom sobom ima flat-screen TV sa satelitskim kanalima, trpezariju, kuhinju sa rernom i dnevnu sobu. Dodatnu pogodnost predstavljaju peškiri i posteljina koje gosti mogu da koriste uz doplatu. U okviru vikendice se nalazi dečje igralište. Gosti koji borave u objektu Vikendica Iva mogu da uživaju u pešačenju i ronjenju nedaleko od smeštaja, a na raspolaganju im je i vrt u okviru objekta. Zlatibor je udaljen 34 km, a Mokra Gora 19 km od ove vikendice.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartman Lena

apartman lena perućac,
apartman lena perucac

Apartman Lena nudi popločano dvorište i pogled na vrt, a nalazi se u Perućcu, u regionu Centralne Srbije. Mitrovac je udaljen 13 km od ovog objekta sa besplatnim privatnim parkingom. Ovaj apartman sadrži 2 spavaće sobe, kuhinju sa frižiderom i rernom, flat-screen TV, prostor za sedenje i 1 kupatilo. Gosti apartmana mogu da koriste terasu za sunčanje ili da uživaju u pešačenju u okolini. Mokra Gora se nalazi na 48 km od objekta Apartman Lena, dok su Kaluđerske Bare udaljene 21 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Perućac

Viola i Detelina Apartmani

viola i detelina apartments perućac,
viola i detelina apartments,
viola i detelina apartmani

Viola i Detelina Apartmani se nalazi u Perućcu, na 13 km od Mitrovca i nudi zajednički salon i besplatan WiFi. Sve smeštajne jedinice sadrže popločano dvorište, potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kamin, prostor za sedenje sa kaučem, flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Svaka jedinica ima balkon sa pogledom na vrt. Ponuda obuhvata i pribor za roštilj. Gosti mogu da igraju stoni tenis u objektu Viola i Detelina Apartments, a okolina je pogodna za planinarenje i ribolov. Mokra Gora se nalazi na 48 km od smeštajnog objekta, a Kaluđerske Bare na 26 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Garni Hotel Vila Drina

garni hotel vila drina perućac,
garni hotel vila drina,
garni hotel drina

Hotel Vila Drina smešten je u Perućcu, na 12,5 km od Bajine Bašte, na 21 km od Mokre Gore i na 30 km od Zlatibora. U ponudi ima klimatizovane smeštajne jedinice. Restoran u okviru objekta služi srpske specijalitete u mirnom okruženju. Reka Drina je udaljena 800 metara. Sve sobe sadrže flat-screen TV s kablovskim kanalima i prostor za sedenje sa sofom i sefom. Kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Neke sobe hotela Vila Drina imaju terasu ili balkon. Nacionalni park Tara udaljen je 28 km, a Aerodrom Beograd 160 km. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Smeštaj Popović 

smeštaj popović  perućac,
smeštaj popović perućac

Nalazi se u mestu Perućac i nudi vrt, pribor za roštilj i besplatno korišćenje bicikala. Mitrovac je udaljen 12 km od ovog smeštaja, a gosti mogu da koriste besplatan WiFi i privatni parking u okviru objekta. Ova vila sadrži dve spavaće sobe, čajnu kuhinju sa frižiderom i rernom, TV, prostor za sedenje i jedno kupatilo. U blizini smeštaja možete da uživate u skijanju. Mokra Gora se nalazi na 50 km od vile, a Kaluđerske Bare su udaljene 28 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]