Hoteli Pale

Pale je opština grada Istočno Sarajevo koja se nalazi u Republici Srpskoj, entitet Bosne i Hercegovine, gde se nalaze hoteli Pale koje smo izdvojili za 2019. godinu. Nalazi se jugoistočno od glavnog grada Sarajeva. Od 2013. godine ima 20.909 stanovnika. Poznato skijalište Jahorina nalazi se na oko 15 km od opštine. Hoteli Pale koje izdvajamo su:

Hoteli Pale

Budžet Hoteli Pale

Hotel Zlatna Žita

hotel zlatna žita pale

Hotel Zlatna Žita smešten je na Palama i ima bar, baštu i terasu. Među sadržajima ovog objekta su restoran, recepcija otvorena 24 sata dnevno i posluga u sobu, kao i besplatan Wi-Fi u celom objektu. Postoji besplatan privatni parking. Sobe u hotelu imaju prostor za sedenje, LCD TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom i tušem. Sve sobe hotela Zlatna Žita imaju klima-uređaj i garderober. Područje je popularno za skijanje i biciklizam, a u okviru smeštaja dostupan je najam automobila. Sarajevo je udaljeno 16 km od hotela Zlatna Žita, a Jahorina 13 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Petron

petron pale

Nudi besplatan bežični internet i pogled na planinu, Petron je smeštajni objekat na Palama. Objekat je udaljen 27 km od Ilidže i ima besplatan privatni parking. Apartman sadrži 2 spavaće sobe, TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju sa frižiderom i rernom, veš mašinu, i 1 kupatilo sa kadom ili tušem. Sarajevo je od apartmana udaljeno 16 km, a Jahorina 12 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Studio Apartman Nina – Pale

studio apartman nina – pale

Studio Apartman Nina – Pale nalazi se u gradu Pale. Smeštaj je udaljen 27 km od Ilidže. Ovaj apartman sadrži 1 spavaću sobu, čajnu kuhinju sa frižiderom i šporetom, LCD TV, prostor za sedenje i 1 kupatilo. U apartmanu su dostupne i usluge iznajmljivanja bicikala, kao i usluga iznajmljivanja automobila, a u blizini se može uživati u skijanju. Sarajevo je udaljeno 16 km od Studio Apartman Nina – Pale, a Jahorina 13 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Pale srednje kategorije

Apartman Pale

apartman pale,
apartmani pale,
apartmani pale centar

Apartman Pale nudi smeštaj na Palama sa besplatnim bežičnim internetom i pogledom na planinu. Objekat ima pogled na grad i 28 km je udaljen od Ilidže. Apartman sadrži 1 spavaću sobu, LCD TV sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju sa frižiderom i rernom, veš mašinu, i 1 kupatilo sa tušem. Ako želite da otkrijete okolinu, tu su skijanje i biciklizam, a u apartmanu možete da iznajmite ski opremu. Sarajevo je udaljeno od apartmana Pale 17 km, a Jahorina 13 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Pansion Zavičaj Pale

pansion zavičaj pale

Pansion Zavičaj Pale nudi smeštaj na Palama. Smeštaj sadrži skladišni prostor za skije, kao i restoran i baštu. Objekat nudi besplatan privatni parking i besplatan Wi-Fi. U pansionu sobe imaju sto, televizor i sopstveno kupatilo. U sobama se nalazi garderober. Pansion Zavičaj Pale nudi kontinentalni ili potpuni engleski / irski doručak. Gosti smeštaja moći će da uživaju u aktivnostima u i oko Pala, poput skijanja. Sarajevo je udaljeno 16 km od pansiona Zavičaj Pale, a Jahorina 13 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Tihe Noći

tihe noći pale,
tihe noci pale kontakt,
hotel tihe noci pale

Smeštaj Tihe Noći nalazi se na Palama, na 16 km od Sarajeva. Dostupan je besplatan bežični internet i besplatn parking. Sve jedinice imaju LCD TV i sopstveno kupatilo. Jahorina je udaljena 10 km, a aerodrom Sarajevo 25 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Pale

Hotel Jet Set

hotel jet set pale,
hotel jet set pale kontakt,
hotel dzet set pale

Smešten u krugu od 12 km od skijališta Jahorina i 15 km od Sarajeva, hotel Jet Set ima elegantno uređene sobe sa besplatnim bežičnim internetom, besplatnim parkingom i restoranom sa barom. Recepcija radi 24 sata dnevno i može da ponudi opremu za skijanje, tenis i biciklizam. LED kablovska televizija i pogled na okolne planine dostupan je u svim sobama i apartmanima u Jet Set-u. Na recepciji je dostupan sigurnosni sef. U a la carte restoranu mogu se probati razni međunarodni specijaliteti. Trgovina prehrambenih proizvoda nalazi se na samo nekoliko koraka, a autobuska stanica je udaljena 300 metara. Centar Pala udaljen je 0,7 km. Teniski tereni udaljeni su 2 km, a biciklističke staze počinju na 3 km od hotela.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Bergkranc Hotel & Resort

bergkranc hotel and resort pale,
bergkranc hotel & resort pale

Smešten na Palama, hotel Bergkranc Hotel & Resort ima baštu, terasu i besplatan Wi-Fi u celom objektu. Sve sobe imaju čajnu kuhinju, LCD TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. Postoji restoran koji poslužuje kuhinju sa roštilja i besplatan privatni parking. Sve sobe za goste imaju frižider. Gosti hotela mogu uživati u kontinentalnom doručku. Možete uživati u aktivnostima u i oko Pala, poput skijanja i vožnje biciklom. Sarajevo je udaljeno 17 km, a Jahorina 14 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani B & P

apartments b and p pale

Smešteni na 200 m od žičara Poljice, apartmani B&P nude restoran, bar i klimatizovane smeštajne jedinice sa balkonom i besplatnim bežičnim internetom. Apartman nudi LCD TV i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, besplatnim toaletnim priborom i kadom ili tušem. U skijanju se može uživati u neposrednoj blizini apartmana B&P. U blizini smještaja su Poljice, Ogorjelica I i Ogorjelica 2.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]