Hoteli Otočec

Otočec je naselje na levoj obali reke Krke, u opštini Novo Mesto na jugoistoku Slovenije, gde se nalaze hoteli Otočec koje izdvajamo za 2019. godinu. Područje je deo tradicionalne regije Donje Karniole i sada je uključeno u Statističku regiju jugoistočne Slovenije. Hoteli Otočec koje izdvajamo su:

Hoteli Otočec

Budžet Hoteli Otočec

Vineyard Cottage Vercek

vineyard cottage vercek otočec

Smešten u Novom Mestu, u dolenjskoj regiji (Donja Kranjska), ima terasu i pogled na vrt. Smeštaj se nalazi na 43 km od Čateža ob Savi, a gosti imaju privatni parking i besplatan Wi-Fi. Ova kuća za odmor sadrži 1 spavaću sobu, kuhinju sa frižiderom, televizorom, prostor za sedenje i 1 kupatilo sa tušem. U ovom objektu se nalazi vrt sa roštiljem a gosti mogu u blizini pešačiti i voziti bicikl.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Pri Belokranjcu

hotel pri belokranjcu otočec

Smešten u Novom Mestu, u regiji Dolenjska (Donja Kranjska), na 37 km od Rimskih Toplica, hotel Pri Belokranjcu ima terasu i saunu. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Svaka soba sadrži klima uređaj sa flat-screen TV-om sa kablovskim kanalima. Sobe takođe sadrže sopstveno kupatilo. Gosti mogu uživati u baru na licu mesta ili jesti u restoranu koji poslužuje internacionalnu hranu. Obezbeđen je besplatan privatni parking. Prostor za skladištenje prtljaga i prodavnica suvenira dostupni su u objektu.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Gostilna Zolnir

gostilna zolnir otočec

Gostilna Zolnir nalazi se u Kostanjevici na Krki, a nudi restoran, besplatan bežični pristup internetu. Kuptila imaju tuš, besplatan toaletni pribor. Iz sobe možete uživati u pogledu na vrt. Dodaci uključuju kauč, sto i posteljinu. Gostilna Zolnir nudi terasu i bar. Ostali sadržaji koji se nude u objektu uključuju prostor za sastanke, dečje igralište i uslugu peglanja. Objekat nudi besplatan parking.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Otočec srednje kategorije

B&B Vila Otočec

b and b vila otočec,
b&b vila otocec

Pansion Otočec nalazi se na samo 750 m od dvorca Otočec i 8 km od Novog mesta. Doručak se poslužuje svakog jutra, a u objektu je dostupan besplatan bežični pristup internetu. Sobe imaju kablovsku televiziju, klima-uređaj i mini-bar. Postoji i električni čajnik za pravljenje toplih napitaka. Kupatila imaju tuš, fen i peškire.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Vineyard Cottage Skatlar

vineyard cottage skatlar otočec

Se nalazi u Otočcu, u istorijskoj regiji Donjeg Kranjske. Dvorac Otočec udaljen je 7 km, a Novo mesto je udaljeno 12 km. Ova kuća za odmor sadrži dve spavaće sobe, grejanje i klima uređaj. Uživaćete u pogledu na baštu iz svih soba. U kupatilu se nalazi tuš, posteljina i peškiri.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Tourist Farm Škrbina

tourist farm škrbina otočec

Smeštena u mirnom kraju i okruženo prirodom i vinogradima, Turistička farma Škrbina nudi smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom, opremu za roštilj i besplatan privatni parking. Sve jedinice imaju prostor za sedenje, TV i čajnu kuhinju sa trpezarijom. Svaka soba ima sopstveno kupatilo i tuš.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Otočec

Hotel Grad Otočec – Relais Chateaux

hotel grad otočec - relais chateaux otočec

Na malom ostrvu okruženom rekom Krkom nalazi se obnovljeni hotel zamka Otočec, koji nudi savršenu atmosferu za venčanja, zabave i poslovne sastanke. Dvorac je nedavno obnovljen, ali je zadržao gotičke i renesansne elemente, stvarajući jedinstvenu atmosferu prošlih vremena u kombinaciji sa luksuzom i udobnošću današnjice. Romantična večera samo je jedan od nezaboravnih događaja u kojima ćete uživati.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Sport – Terme Krka

hotel sport - terme krka otočec,
hotel sport terme krka otocec,
hotel sport terme krka

Smešten u Otočcu, u dolenjskoj regiji Slovenije, nudi klimatizovane sobe sa sopstvenim balkonima i ima svoj restoran. Hotel nudi zatvoreni bazen i saunu, kao i brojne aktivnosti na otvorenom kao što su paintball, tenis i avanturistički park. Sve sobe u hotelu Sport opremljene su besplatnim bežičnim internetom, satelitskom televizijom, telefonom i mini barom. Takođe imaju prostrana kupatila sa fenom za kosu.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Šmarjeta – Terme Krka

hotel šmarjeta - terme krka otočec

Okružene prostranim parkom, Terme Šmarjeta Toplice nude prostrane i klimatizovane sobe sa minibarima. Kompleks sadrži 5 bazena sa termalnom vodom i Vitarium Spa & Clinique sa velnes tretmanima. Restoran služi doručak sa organskim proizvodima, mediteranskim, kao i vegetarijanskim ili ribljim jelima. Somelier može preporučiti širok asortiman slovenačkih vina.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]