Hoteli Malinska

Malinska je naselje na severozapadnom delu ostrva Krka u Hrvatskoj i važan turistički grad, gde se nalaze hoteli Malinska koje smo izdvojili za vas. Leži na obali Jadranskog mora, u slikovitom zalivu okrenutom Opatiji i Rijeci. Opština Malinska-Dubašnica ima 3.134 stanovnika, a samo naselje 965 stanovnika. Hoteli Malinska koje izdvajamo su:

Hoteli Malinska

Budžet Hoteli Malinska

Apartmani i sobe sa parkingom Krk – 5360 

apartmani i sobe sa parkingom krk - 5360

Dvokrevetna soba Krk 5360a nalazi se u gradu Krku, na 700 m od autobuske stanice Krk. Sve sobe imaju TV i sopstveno kupatilo. Gradski trg Krk udaljen je 800 m, a luka Krk je udaljena 800 m od objekta. Aerodrom Rijeka udaljena je 21 km. Prema nezavisnim recenzijama, ovo je omiljeni deo naših gostiju. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 8,1 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Tatjana

apartmani tatjana malinska

Apartman Tatjana nudi terasu i pogled na vrt, smešten je u Malinskoj, na 1,1 km od plaže Malin i 1,1 km od autobuske stanice Malinska. Ovaj apartman ima vrt, opremu za roštilj, besplatn Wi-Fi i besplatan privatni parking. Klimatizovani apartman se sastoji od 1 spavaće sobe, dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje sa mikrotalasnom pećnicom, 1 kupatilom sa tušem i fenom za kosu. Na raspolaganju je LCD TV sa satelitskim kanalima. Plaža Haludovo udaljena je 1,7 km od apartmana, a plaža Rova 1,8 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, 18 km od apartmana Tatjana.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Malinska 5284a 

apartmani malinska 5284a

Apartman Malinska 5284a nalazi se u Malinskoj, na samo 300 m od plaže Rupa. Ovaj apartman udaljen je manje od 1 km od plaže Malin i 2,9 km od uvale Valica. Ovaj apartman sadrži 2 spavaće sobe, kuhinju sa frižiderom i šporetom, TV-om, prostor za sedenje i 1 kupatilo. U blizini stana su plaža Draga, plaža Maestral i autobuska stanica Malinska. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, udaljena 18 km od apartmana Malinska 5284a.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Malinska srednje kategorije

Apartmani Toni

apartmani toni malinska

Apartmani Toni smešteni su u Malinskoj na ostrvu Krka, a pored plaže Rupa i plaže Maestral nude smeštaj sa besplatnim privatnim parkingom. Klimatizovane jedinice opremljene su parketom i imaju sopstveno kupatilo, LCD TV, besplatan Wi-Fi, garderober, dnevni boravak, opremljenu kuhinju, popločani deo dvorišta i pogled na vrt. Sve jedinice imaju prostor za sedenje i trpezariju. Apartman ima roštilj, vrt i terasu za sunčanje u kojem gosti mogu uživati ako to vremenske prilike dozvole. U blizini apartmana Toni nalaze se plaža Haludovo, autobuska stanica Malinska i plaža Malin. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, udaljena 18 km od objekta, a objekat nudi plaćenu uslugu prevoza od aerodroma.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Sara 

apartmani sara  malinska,
apartmani sara malinska,
apartman sara malinska

Apartman Sara je smešten u Malinskoj na ostrvu Krk, a blizu plaže Maestral i Rupa nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. Smeštaj ima klima-uređaj, LCD TV, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom i sopstvenim kupatilom. U ponudi su i mašina za pranje sudova, frižider i šporet. U blizini stana su plaža Haludovo, autobuska stanica Malinska i Malin Be.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Lea

apartmani lea malinska,
apartman lea malinska,
apartmani lea 2 malinska

Apartmani Lea nalaze se na samo 1 km od samog centra Malinske, na 850 m od šljunčane plaže. Okružen je bujnom baštom, a nudi besplatni bežični pristup internetu i besplatn parking, kao i roštilj za sve goste. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane, imaju LCD TV sa satelitskim programima i potpuno opremljenu čajnu kuhinju. Vlastito kupatilo sadrži tuš, a svaka jedinica ima balkon ili terasu. Trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 350 m, a supermarket 900 m. Restoran i picerija nalaze se na 300 m od apartmana. Ronilački centar udaljen je 850 m. Na 30 km udaljenosti nalazi se čuvena Baška tabla, jedan od prvih spomenika koji sadrži natpis na hrvatskom jeziku. Škola jahanja nalazi se na 3,5 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Malinska

Luksuzni Hotel Riva 

luksuzni hotel riva malinska

Smešten u Malinskoj, na 150 m od plaže Maestral, luksuzni hotel Riva sadrži smeštaj sa fitnes centrom, besplatnim privatnim parkingom, spa i velnes centrom i restoranom. Uz otvoreni bazen, u objektu se nalazi i bar, kao i zajednički salon. Smeštaj pruža 24-satnu recepciju, transfer do aerodroma, poslugu u sobu i besplatan Wi-Fi u celom objektu. Gosti hotela mogu uživati u kontinentalnom doručku ili doručku na na bazi švedskog stola. Spa i velnes sadržaji uključujući zatvoreni bazen, hamam i hidromasažnu kadu. Moguće je iznajmljivanje bicikala i najam automobila , a područje je popularno za ronjenje i biciklizam. U blizini luksuznog hotela Riva su plaža Rupa, plaža Haludovo i autobuska stanica Malinska. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka udaljen 18 km od hotela.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni apartmani Vila Carissa

luksuzni apartmani vila carissa malinska

Luksuzni apartmani Vila Carissa smešteni su u Malinskoj na ostrvu Krka i na plaži Rova, koja je udaljena 300 metara, a nude smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, opremom za roštilj, fitnes centrom i besplatnim privatnim parkingom. Gosti se mogu opustiti u velnes delu ili u bašti. U apartmanu se nalazi terasa, kao i zajednički salon. U blizini luksuznih apartmana Vila Carissa su plaža Vantacici, plaža Draga i uvala Valica. Najbliži aerodrom je aerodrom Rijeka, udaljen 20 km od smeštaja, a objekat nudi uslugu prevoza od aerodroma.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzne sobe Vila Carissa

luksuzne sobe vila carissa malinska

Smešteni u Malinskoj, na 300 m od plaže Rova i na 300 m od plaže Vantačići, luksuzne sobe Vila Carissa sadrže smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, vrtom sa otvorenim bazenom, pogledom na baštu i pristup fitnesu i spa centru. Smeštaj je klimatizovan i poseduje saunu. Apartman gostima nudi popločani deo dvorišta, prostor za sedenje, satelitsku televiziju, potpuno opremljenu kuhinju s mašinom za suđe i mikrotalasnom pećnicom kao vlastito kupatilo sa hidromasažnom kadom i fenom. Na raspolaganju su frižider, rerna, šporet i aparat za kafu. Luksuzne sobe Vila Carissa nude smeštaj sa 5 zvezdica sa hidromasažnom kadom i terasom.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]