Hoteli Makarska

Makarska je lučki grad na hrvatskoj dalmatinskoj obali, poznat po plažama na Makarskoj rivijeri, šetalištu uz more i noćnom životu, a tu se nalaze hoteli Makarska koje smo izdvojili. Trajekti povezuju luku sa obližnjim ostrvom Brač. Na istoku se uzdiže hrapav vrh Biokovo, rezervat prirode dom zlatnih orlova i balkanskih divokoza, sa putevima do vrha Svetog Jure. Hoteli Makarska koje izdvajamo su:

Budžet Hoteli Makarska

Dvokrevetne sobe Makarska 6644a

dvokrevetne sobe makarska 6644a

Dvokrevetna soba Makarska 6644a nalazi se u Makarskoj, na 600 m od glavne autobuske stanice u Makarskoj i 700 m od svetionika Sv. Petra. Ovaj pansion sa 1 zvezdicom nudi zajedničku kuhinju. Privatni parking je obezbeđen uz doplatu. Sve sobe u pansionu imaju prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa tušem. U blizini smeštaja su Makarska plaža, Hotel Dalmacija Beach i plaža St. Peter. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 97 km.

ctma214/ Kuća za odmor sa privatnim bazenom

ctma214 kuća za odmor sa privatnim bazenom makarska

Smešten je u Makarskoj, na 450 m od Nudističke plaže Cvitačka Ramova FKK i 500 m od plaže Ramova, ctma214 / Kuća za odmor sa privatnim bazenom nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, klima uređajem, besplatnim biciklima i baštom. Vila se nalazi na mestu gde se gosti mogu baviti aktivnostima kao što su planinarenje i biciklizam. Vila ima 3 spavaće sobe, 2 kupatila, posteljinu, peškire, TV sa satelitskim kanalima, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i balkon s pogledom na more. Plaža Biloševac udaljena je 1,4 km od vile, a glavna autobuska stanica Makarska 3,5 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 94 km.

Apartmenti sa Wi-Fi-jem Makarska – 6716

apartmenti sa  wi-fi-jem makarska – 6716

Nalaze se u Makarskoj, na 350 m od plaže Makarska i 650 m od plaže Dalmacija. Ovaj objekat se nalazi na maloj udaljenosti od atrakcija kao što su Makarska luka, Šetalište Makarska riva i Franjevački manastir Makarska. Pansion ima porodične sobe. Jedinice u pansionu opremljene su prostorom za sedenje, TV-om sa satelitskim kanalima, kuhinjom, trpezarijom i sopstvenim kupatilom sa tušem, mašinom za pranje sudova. U blizini apartmana se nalaze Plaža Sv. Petra, Glavna autobuska stanica Makarska i Svetionik Sv. Petra. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 97 km.

Hoteli Makarska srednje kategorije

Apartmani Mirna 

apartmani mirna makarska,
apartmani mira makarska,
apartman mirna makarska

Ovaj klimatizovani apartman sa terasom smešten je u Makarskoj i nalazi se na samo nekoliko koraka od glavne autobuske stanice. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Na raspolaganju su prostor za sedenje i kuhinja opremljena mašinom za pranje sudova kao i LCD TV. Makarska luka udaljena je 400 m od apartmana, a glavni trg Makarska 500 m. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 78 km. Prema nezavisnim recenzijama, ovo je omiljeni deo Makarske.

Milunović

milunović makarska,
milunovic makarska,
apartmani milunovic makarska

Milunović se nalazi u Makarskoj u Splitsko-dalmatinskoj županiji, na 550 m od plaže Ratac i 600 m od plaže Biloševac. Pansion sa 3 zvezdice sa vrtom poseduje klimatizovane sobe sa sopstvenom kupatilom i privatnim parkingom. U pansionu sobe imaju garderober, LCD TV i frižider. U blizini se nalaze Hotel Dalmacija Beach, Glavna autobuska stanica Makarska i Svetionik St. Peter. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 96 km od smeštaja. Prema nezavisnim recenzijama, ovo je omiljeni deo Makarske.

Makarska

makarska makarska,
makarska makarska,
makarska makarska riviera

Smešten u Makarskoj na 650 m od hotela Dalmacija Beach i 650 m od apartmana Plaža, Makarska nudi terasu i klima uređaj. Ovaj objekat na plaži nudi besplatan privatni parking i besplatn Wi-Fi. Apartman sadrži 2 spavaće sobe, LCD TV, opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom, veš mašinom, i 2 kupatila sa kadom. U blizini smeštaja su plaža Ratac, glavna autobuska stanica Makarska i svetionik Sv. Petra. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 97 km od apartmana.

Luksuzni Hoteli Makarska

Vila Afrodita

vila afrodita makarska

Vila Afrodita nudi smeštaj sa pogledom na vrt, spa i velnes centar, fitnes centar, sezonski otvoreni bazen, zajednički salon i vrt. Smeštaj sadrži spa kupatilo i hidromasažnu kadu. Klimatizovane jedinice opremljene su parketom i imaju sopstveno kupatilo, LCD TV, besplatni Wi-Fi, sto, dnevni boravak, opremljenu kuhinju, popločani deo dvorišta i pogled na bazen. Sve jedinice imaju prostor za sedenje i trpezariju. Vila nudi smeštaj sa 5 zvezdica sa saunom i dečjim igralištem. Gosti vile Afrodita mogu uživati u stonom tenisu ili ići na planinarenje ili ronjenje u okolini.

Penthouse Sunset Makarska 

penthouse sunset makarska

Penthouse Sunset Makarska nudi pogled na more, sa balkonom na manje od 1 km od hotela Dalmacija Beach. Klimatizovani smeštaj nalazi se na 700 m od plaže Makarska, a gosti imaju privatni parking i besplatan Wi-Fi. Apartman sadrži 3 spavaće sobe, LCD TV sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom, veš mašinom i 1 kupatilo sa hidromasažnom kadom. Apartman nudi smeštaj sa 5 zvezdica sa hidromasažnom kadom i roštiljem. Ako želite otkriti ovo područje, moguće je planinarenje u okolini, a Penthouse Sunset Makarska može organizirati uslugu najma bicikala.

Villas Pearls of Makarska

villas pearls of makarska,
villa marko pearls of makarska

Uz bazen, restoran, vrt i pogled na bazen, Villas Pearls of Makarska nalazi se u Makarskoj i pruža smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Svaka jedinica poseduje vrtni deo, potpuno opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova, kaminom, prostorima za sedenje sa sofom, LCD TV-om, veš mašinom i sopstvenim kupatilom sa bideom i fenom. Na raspolaganju su i mikrotalasna pećnica, frižider, rerna, i aparat za kafu. Vila ima i roštilj. Ako želite otkriti ovo područje, u okolini su mogući pešačenje i biciklizam, a Villas Biser Makarska može organizirati uslugu najma bicikla.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]