Hoteli Makarska

Makarska je lučki grad na hrvatskoj dalmatinskoj obali, poznat po plažama na Makarskoj rivijeri, šetalištu uz more i noćnom životu, a tu se nalaze hoteli Makarska koje smo izdvojili. Trajekti povezuju luku sa obližnjim ostrvom Brač. Na istoku se uzdiže hrapav vrh Biokovo, rezervat prirode dom zlatnih orlova i balkanskih divokoza, sa putevima do vrha Svetog Jure. Hoteli Makarska koje izdvajamo su:

Budžet Hoteli Makarska

Dvokrevetne sobe Makarska 6644a

dvokrevetne sobe makarska 6644a

Dvokrevetna soba Makarska 6644a nalazi se u Makarskoj, na 600 m od glavne autobuske stanice u Makarskoj i 700 m od svetionika Sv. Petra. Ovaj pansion sa 1 zvezdicom nudi zajedničku kuhinju. Privatni parking je obezbeđen uz doplatu. Sve sobe u pansionu imaju prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa tušem. U blizini smeštaja su Makarska plaža, Hotel Dalmacija Beach i plaža St. Peter. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 97 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

ctma214/ Kuća za odmor sa privatnim bazenom

ctma214 kuća za odmor sa privatnim bazenom makarska

Smešten je u Makarskoj, na 450 m od Nudističke plaže Cvitačka Ramova FKK i 500 m od plaže Ramova, ctma214 / Kuća za odmor sa privatnim bazenom nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, klima uređajem, besplatnim biciklima i baštom. Vila se nalazi na mestu gde se gosti mogu baviti aktivnostima kao što su planinarenje i biciklizam. Vila ima 3 spavaće sobe, 2 kupatila, posteljinu, peškire, TV sa satelitskim kanalima, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i balkon s pogledom na more. Plaža Biloševac udaljena je 1,4 km od vile, a glavna autobuska stanica Makarska 3,5 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 94 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmenti sa Wi-Fi-jem Makarska – 6716

apartmenti sa  wi-fi-jem makarska – 6716

Nalaze se u Makarskoj, na 350 m od plaže Makarska i 650 m od plaže Dalmacija. Ovaj objekat se nalazi na maloj udaljenosti od atrakcija kao što su Makarska luka, Šetalište Makarska riva i Franjevački manastir Makarska. Pansion ima porodične sobe. Jedinice u pansionu opremljene su prostorom za sedenje, TV-om sa satelitskim kanalima, kuhinjom, trpezarijom i sopstvenim kupatilom sa tušem, mašinom za pranje sudova. U blizini apartmana se nalaze Plaža Sv. Petra, Glavna autobuska stanica Makarska i Svetionik Sv. Petra. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 97 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Makarska srednje kategorije

Apartmani Mirna 

apartmani mirna makarska,
apartmani mira makarska,
apartman mirna makarska

Ovaj klimatizovani apartman sa terasom smešten je u Makarskoj i nalazi se na samo nekoliko koraka od glavne autobuske stanice. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Na raspolaganju su prostor za sedenje i kuhinja opremljena mašinom za pranje sudova kao i LCD TV. Makarska luka udaljena je 400 m od apartmana, a glavni trg Makarska 500 m. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 78 km. Prema nezavisnim recenzijama, ovo je omiljeni deo Makarske.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Milunović

milunović makarska,
milunovic makarska,
apartmani milunovic makarska

Milunović se nalazi u Makarskoj u Splitsko-dalmatinskoj županiji, na 550 m od plaže Ratac i 600 m od plaže Biloševac. Pansion sa 3 zvezdice sa vrtom poseduje klimatizovane sobe sa sopstvenom kupatilom i privatnim parkingom. U pansionu sobe imaju garderober, LCD TV i frižider. U blizini se nalaze Hotel Dalmacija Beach, Glavna autobuska stanica Makarska i Svetionik St. Peter. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 96 km od smeštaja. Prema nezavisnim recenzijama, ovo je omiljeni deo Makarske.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Makarska

makarska makarska,
makarska makarska,
makarska makarska riviera

Smešten u Makarskoj na 650 m od hotela Dalmacija Beach i 650 m od apartmana Plaža, Makarska nudi terasu i klima uređaj. Ovaj objekat na plaži nudi besplatan privatni parking i besplatn Wi-Fi. Apartman sadrži 2 spavaće sobe, LCD TV, opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom, veš mašinom, i 2 kupatila sa kadom. U blizini smeštaja su plaža Ratac, glavna autobuska stanica Makarska i svetionik Sv. Petra. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, udaljen 97 km od apartmana.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Makarska

Vila Afrodita

vila afrodita makarska

Vila Afrodita nudi smeštaj sa pogledom na vrt, spa i velnes centar, fitnes centar, sezonski otvoreni bazen, zajednički salon i vrt. Smeštaj sadrži spa kupatilo i hidromasažnu kadu. Klimatizovane jedinice opremljene su parketom i imaju sopstveno kupatilo, LCD TV, besplatni Wi-Fi, sto, dnevni boravak, opremljenu kuhinju, popločani deo dvorišta i pogled na bazen. Sve jedinice imaju prostor za sedenje i trpezariju. Vila nudi smeštaj sa 5 zvezdica sa saunom i dečjim igralištem. Gosti vile Afrodita mogu uživati u stonom tenisu ili ići na planinarenje ili ronjenje u okolini.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Penthouse Sunset Makarska 

penthouse sunset makarska

Penthouse Sunset Makarska nudi pogled na more, sa balkonom na manje od 1 km od hotela Dalmacija Beach. Klimatizovani smeštaj nalazi se na 700 m od plaže Makarska, a gosti imaju privatni parking i besplatan Wi-Fi. Apartman sadrži 3 spavaće sobe, LCD TV sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom, veš mašinom i 1 kupatilo sa hidromasažnom kadom. Apartman nudi smeštaj sa 5 zvezdica sa hidromasažnom kadom i roštiljem. Ako želite otkriti ovo područje, moguće je planinarenje u okolini, a Penthouse Sunset Makarska može organizirati uslugu najma bicikala.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Villas Pearls of Makarska

villas pearls of makarska,
villa marko pearls of makarska

Uz bazen, restoran, vrt i pogled na bazen, Villas Pearls of Makarska nalazi se u Makarskoj i pruža smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom. Svaka jedinica poseduje vrtni deo, potpuno opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova, kaminom, prostorima za sedenje sa sofom, LCD TV-om, veš mašinom i sopstvenim kupatilom sa bideom i fenom. Na raspolaganju su i mikrotalasna pećnica, frižider, rerna, i aparat za kafu. Vila ima i roštilj. Ako želite otkriti ovo područje, u okolini su mogući pešačenje i biciklizam, a Villas Biser Makarska može organizirati uslugu najma bicikla.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]