Hoteli Kobarid

Kobarid je naselje u Sloveniji, administrativni centar opštine Kobarid, gde se nalaze hoteli Kobarid koje smo izdvojili za vas. Kobarid je poznat po bitki kod Kaporeta iz 1917. godine, gde je italijansko povlačenje dokumentovao Ernest Hemingvej u svom romanu “Zbogom oružje”. Bitka je dobro dokumentovana u muzeju u centru Kobarida. Hoteli Kobarid koje smo izdvojili su:

Hoteli Kobarid

Budžet Hoteli Kobarid

Pansion Mlin

pansion mlin kobarid

Smešten u Kobaridu, pansionu Mlin nudi smeštaj sa 1 zvezdicom i baštom, priborom za roštilj i terasom. Ovaj pansion ima prostor za čuvanje skija i zajedničku kuhinju. Postoji otvoreni bazen i gosti mogu da koriste besplatan bežični internet i besplatan privatni parking. U pansionu sve sobe imaju sto i garderober. Područje je popularno za planinarenje i skijanje, a u pansionu možete iznajmiti bicikl.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartman Bel

apartman bel kobarid

Apartman Bel se nalazi u mestu Žaga, udaljen 39 km od Trbiža, a gostima je obezbeđen privatni parking i besplatan Wi-Fi. Apartman sadrži 1 spavaću sobu, LCD TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom, kao i 1 kupatilo sa tušem. U ovom objektu se nalazi vrt sa roštiljem, gosti mogu u blizini pešačiti i skijati.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartman Pr Maruši

apartman pr maruši kobarid

Smešten u Bovecu, na 1,7 km od skijališta Kanin-Sella Nevea i 1,6 km od aerodroma u Bovcu. Apartma Pr Maruši nudi besplatan bežični internet i klima uređaj. Ovaj apartman smešten je u zgradi koja potiče iz 1998. godine, na 30 km od Funifor Prevale i na 30 km od žičare Gilberti. Apartman sadrži 2 spavaće sobe, LCD TV sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom, veš mašinom i 1 kupatilo sa tušem.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Kobarid srednje kategorije

Apartmani i sobe Nataša

apartmani i sobe nataša kobarid

Apartman Nataša i vrt nalaze se u Drežnici, na 5 km od Kobarida, na 43 km od Beljaka. Bled je na 40 km od apartmana. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Sve jedinice sadrže LCD TV. Pojedine sobe imaju trpezariju i / ili terasu. Apartmani imaju zajedničku kuhinju sa frižiderom. Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem i fenom. Obezbeđen je besplatan privatni parking.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Bon

apartmani bon kobarid

Apartman Bon se nalazi u Kobaridu. Obezbeđen je besplatan bežični pristup internetu. Apartman poseduje terasu sa pogledom na planinu i reku, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, kuhinju, trpezariju i kupatilo sa tušem, toaletom i fenom. U apartmanu Bon na raspolaganju je vrt sa terasom i opremom za roštilj. Aktivnosti u okolini uključuju biciklizam i planinarenje. Objekat nudi besplatan parking.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartman Metija

apartman metija kobarid

Smešteni u Kobaridu, apartmani Metija pružaju smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. Apartmani imaju klima-uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, potpuno opremljenu kuhinju sa trpezarijom i sopstveno kupatilo sa fenom. U blizini možete uživati u pešačenju i biciklizmu. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,1 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Kobarid

Apartmani Masera

apartmani masera kobarid

Apartmani Masera ​​nalaze se u Kobaridu. Okruženi su vrtom, a nude klimatizovane smeštajne jedinice sa terasom i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Sve smeštajne jedinice imaju LCD TV sa satelitskim programima i frižider. Sopstvena kupatila uključuju tuš, fen i peškire. Neke jedinice takođe sadrže potpuno opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i trpezarijskim stolom.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Tourist Farm Kranjc

tourist farm kranjc kobarid

Tourist Farm Kranjc nalazi se ispod planine Krn, na nadmorskoj visini od 600 m, ispod Triglavskog nacionalnog parka i samo 6 km od istorijskog grada Kobarida i reke Soče. Nudi besplatan bežični internet i besplatan parking, kao i panoramski pogled na Julijske Alpe. Sve sobe imaju LCD TV sa satelitskim kanalima. Svaka jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa tušem, besplatnim toaletnim priborom i fen. U apartmanu se nalazi i kuhinja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Pri nas

apartmani pri nas kobarid,
apartments pri nas kobarid

Apartmani Pri nas, samo 800 m od reke Soče, nalaze se u Kobaridu. Imaju divan vrt sa hidromasažnom kadom, a svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju. Ovi svetli apartmani imaju dizajnerski nameštaj i spuštene plafone. Savremene kuhinje poseduju mašinu za pranje sudova i mašinu za kafu. Svaki apartman ima klima-uređaj, a većina ima balkon ili terasu. Na baštenskoj terasi gosti mogu da koriste roštilj ili da se opuste u hidromasažnoj kadi. Prva dva sata u hidromasažnoj kadi su besplatna.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]