Hoteli Jahorina

Planina Jahorina pripada Dinarskom planinskom sistemu. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m nadmorske visine, leti je prekrivena gustom zelenom travom, a zimi i do 3 m visokim snegom. Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snega, pogodna klima, staze za alpske discipline kao i blage padine (Rajska dolina) uvrstile su ovu planinu među najlepše i najpoznatije ski-centre. Hoteli Jahorina koje izdvajamo su:

Hoteli Jahorina

Budžet Hoteli Jahorina

Vikendica Dada

vikendica dada jahorina,
vikendice jahorina iznajmljivanje,
vikendice jahorina

Objekat Vikendica Dada nalazi se na Jahorini i nudi direktan izlaz na ski-stazu. Breza je udaljena 29 km od ovog objekta sa pogledom na planinu. Vikendica sadrži 3 spavaće sobe, flat-screen TV, besplatan Wifi, opremljenu kuhinju, mašinu za pranje veša i 1 kupatilo sa tušem. Osoblje recepcije govori bosanski i engleski jezik. Gosti vikendice mogu koristiti vrt ili uživati u pešačenju i skijanju u blizini. Sarajevo se nalazi na 28 km od objekta Vikendica Dada, dok je Ilidža udaljena 36 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartman Strahinja

apartments strahinja  jahorina,
apartmani strahinja jahorina

Objekat Strahinja nudi smeštaj za samostalan boravak na Jahorini. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama. Smeštajni objekat je udaljen 600 metara od šestosedne žičare Poljice i 1,1 km od dvosedne žičare Poljice. Apartmani sadrže TV sa kablovskim kanalima. Takođe uključuje potpuno opremljenu kuhinju sa rernom i frižiderom. Kupatilo je opremljeno tušem i fenom za kosu. Iz apartmana se pruža pogled na okolne planine. Ostali sadržaji ovog smeštajnog objekta obuhvataju ostavu za ski opremu. U okolini apartmana možete se baviti raznovrsnim aktivnostima, kao što su skijanje, vožnja bicikla i planinarenje. Dvosedna žičara Ogorjelica 2 i šestosedna žičara Ogorjelica 1 udaljene su 1,2 km. Međunarodni aerodrom Sarajevo je udaljen 32 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Vikendica Lara

vikendica lara jahorina

Objekat Vikendica Lara smešten je na Jahorini, na samo 5 km od Poljica i na 4,5 km od ski lifta Poljice. Nalazi se na 6 km od Ogorjelice 1 i Ogorjelice 2. Iz objekta se pruža pogled na planinu. Ovaj objekat ima flat-screen TV sa satelitskim kanalima i dobro opremljenu kuhinju sa rernom i frižiderom. Takođe sadrži 1 kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Tokom boravka se možete opustiti na terasi. Ostava za ski opremu dostupna je u okviru objekta. U neposrednoj blizini objekta Vikendica Lara možete uživati u skijanju. Ski lift Rajska dolina udaljen je 7 km od objekta Vikendica Lara.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Jahorina srednje kategorije

Odmor u Raju 2

odmor u raju 2 jahorina,
odmor u raju jahorina

Objekat Odmor u raju 2 nalazi se na Jahorini. Gosti besplatno mogu da koriste WiFi u celom objektu. Ovaj apartman ima 1 spavaću sobu, kuhinju sa frižiderom i pločom za kuvanje, flat-screen TV, prostor za sedenje i 1 kupatilo. Ponuda apartmana uključuje uslugu iznajmljivanja ski-opreme, ostavu za ski-opremu i direktan izlaz na ski-stazu, dok je okolina pogodna za skijanje. Sarajevo se nalazi na 28 km od objekta Odmor u raju 2, dok je Ilidža udaljena 36 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Vikendica Mitrović

vikendica mitrović jahorina

Objekat Vikendica Mitrović nalazi se na Jahorini. Ova vikendica sa besplatnim privatnim parkingom nalazi se u oblasti pogodnoj za bavljenje aktivnostima poput pešačenja i skijanja. Vikendica sadrži 3 spavaće sobe, 2 kupatila, TV sa satelitskim kanalima, besplatan Wifi, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i balkon sa pogledom na planinu. Ponuda vikendice uključuje terasu, uz direktan pristup ski-stazi i ostavu za ski-opremu. Sarajevo se nalazi na 28 km od objekta Vikendica Mitrović, dok je Ilidža udaljena 36 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Vikendica Stars

vikendica stars jahorina

Objekat Vikendica Stars nalazi se na Jahorini i nudi smeštaj sa direktnim pristupom ski-stazi i besplatnim WiFi internetom. Svaka jedinica sadrži potpuno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kamin, prostor za sedenje sa kaučem, flat-screen TV i sopstveno kupatilo opremljeno tušem. Ponuda objekta uključuje vrt sa priborom za pripremu roštilja, a okolina je pogodna za skijanje. Sarajevo se nalazi na 26 km od vikendice, dok je Ilidža udaljena 36 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Jahorina

Hotel Lavina

hotel lavina jahorina,
hotel lavina jahorina slike,
hotel lavina jahorina vlasnik

Hotel Lavina se nalazi na svega 30 metara od ski lifta na Jahorini. U ponudi ima zatvoreni bazen, spa sadržaje, kao i elegantne smeštajne jedinice sa besplatnim bežičnim internetom. U elegantnom hotelskom restoranu služe se lokalni specijaliteti. Sve sobe i apartmani tipa “suite” u hotelu Lavina obuhvataju LCD TV sa kablovskim kanalima, telefon, sef i mini-bar. Na raspolaganju je besplatan parking. Tokom zime svake večeri u hotelu svira živa muzika. Hotel Lavina ima i animatore. Planina Jahorina pruža mogućnosti za paraglajding, biciklizam i planinarenje tokom leta. Lokalna autobuska stanica udaljena je samo 200 metara od hotela. Centar Sarajeva nalazi se na 28 km. Na recepciji se možete prijaviti za organizovane obilaske znamenitosti.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Termag Hotel Jahorina

termag hotel jahorina,
termag hotel jahorina vlasnik,
termag hotel jahorina kontakt

Objekat Termag Hotel Jahorina nalazi se pored skijaških staza na Jahorini, na nadmorskoj visini od 1.550 metara. U ponudi su 2 restorana i velnes centar sa bazenom u zatvorenim, saunom i turskim kupatilom. Hotel nudi besplatan WiFi i besplatan privatni parking na otvorenom. Gostima su na raspolaganju instruktori skijanja. Sobe u hotelu Termag Jahorina imaju TV sa kablovskim internacionalnim kanalima, sef, mini-bar i kupatilo sa hidromasažnim tušem. Restoran hotela Termag poseduje terasu. U restoranu se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, kao i makrobiotička jela. Gosti mogu da se opuste u foajeu kraj kamina. Na recepciji se mogu organizovati vožnje kvadovima po planini. U hotelskoj banket sali kapaciteta do 350 ljudi mogu se organizovati svadbe, konferencije i slični događaji.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartman 411 Vučko

apartment 411 vucko jahorina

Smeštajni objekat Apartman 411 Vučko nalazi se na Jahorini i nudi smeštaj sa pogledom na planinu i besplatnim WiFi internetom. Na raspolaganju su takođe vrt, bar i restoran. Parking je obezbeđen u okviru objekta. Apartman sadrži 2 spavaće sobe, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju sa frižiderom i pločom za kuvanje, kao i 1 kupatilo sa tušem. Dodatnu pogodnost predstavljaju peškiri i posteljina koje gosti mogu koristiti uz dodatnu naknadu. Kontinentalni doručak služi se svakog dana u apartmanu. Osoblje recepcije govori engleski i srpski jezik, i uvek je spremno da vam pomogne. Smeštajni objekat Apartman 411 Vučko ima terasu. Ponuda smeštajnog objekta obuhvata direktan izlaz na ski-staze i ostavu za ski-opremu. U okolini možete uživati u skijanju. Sarajevo se nalazi na 27 km od objekta Apartman 411 Vučko, dok je Ilidža udaljena 31 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]