Hoteli Drvenik

Drvenik je selo u južnoj Dalmaciji, u Hrvatskoj, u opštini Gradac, koje se nalazi između Makarske i Ploča, gde se nalaze hoteli Drvenik koje smo izdvojili za vas. Drvenik leži u dve uvale okružene planinskim lancem Biokovo. Ima trajektnu luku sa više dolazaka i odlazaka dnevno. Hoteli Drvenik koje izdvajamo su:

Hoteli Drvenik

Budžet Hoteli Drvenik

Triple Room Drvenik Gornja vala 2688e

triple room drvenik gornja vala 2688e

Triple Room Drvenik Gornja vala 2688e se nalazi u mestu Drvenik. Ovaj pansion sa 1 zvezdicom nudi zajedničku kuhinju. Sobe u pansionu uključuju terasu sa pogledom na more, imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Makarska je udaljena 31 km, a Brela je 43 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Double Room Drvenik Gornja vala 2688a

double room drvenik gornja vala 2688a

Double Room Drvenik Gornja vala 2688a nalazi se u mestu Drvenik. Ovaj pansion sa 1 zvezdicom nudi zajedničku kuhinju. U pansionu sve sobe imaju terasu sa pogledom na more kao i sopstveno kupatilo sa tušem. Makarska je udaljena 31 km, a Brela je 43 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartman Paško

apartman paško drvenik

Smešten na 20 m od najbliže plaže, Apartman Paško nudi smeštaj gde su dozvoljeni kućni ljubimci u Igranama. Gostima je na raspolaganju terasa, a obezbeđen je i besplatan bežični internet, kao i TV. Ostali sadržaji u apartmanu Paško uključuju prostranu terasu za sunčanje. Međugorje je udaljeno 43 km od apartmana Paško, a Makarska 15 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Split, 78 km od objekta.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Drvenik srednje kategorije

Apartman Luna

apartman luna drvenik,
apartmani luna drvenik,
vila luna drvenik

Smešten u Drveniku u regiji Splitsko-dalmatinske županije, apartman Luna nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. Smeštaj sadrži klima uređaj, potpuno opremljenu kuhinju, LCD TV i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, fenom i besplatnim toaletnim priborom. U apartmanu je dostupna usluga iznajmljivanja bicikla. Makarska je udaljena 30 km od apartmana Luna, a Brela 43 km. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 9,6 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Studio Andrić

studio andrić drvenik,
studio andric drvenik

Uživajući u mirnoj i uzvišenoj lokaciji u Drveniku, Studio Andrić ima pogled na okolnu planinu i Jadransko more. Ovaj studio nudi nameštenu terasu i besplatni Wi-Fi. Klimatizovana jedinica pored televizora nudi potpuno opremljene kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom, a sopstveno kupatilo uključuje tuš i fen. U studiju Andrić pronaći ćete zajednički vrt sa besplatnim priborom za roštilj. Objekat nudi besplatan parking.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Johnny

apartmani johnny drvenik,
apartman johnny drvenik

Apartmani Johnny smešteni su na samo 400 m od mora u Drveniku, a nude smeštaj sa besplatanim bežičnim pristupom internetu. Trajektni terminal sa linijama do Sućuraja udaljen je 1 km. Svaki apartman ima terasu i dobro opremljenu kuhinju. Tu je i kupatilo sa tušem. Na udaljenosti od 350 m, možete pronaći prodavnicu prehrambenih proizvoda i restorane. Makarska s puno barova i mnogo šljunčanih plaža udaljena je 25 km. Objekat nudi besplatan parking.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni hoteli Drvenik

Vila Mel II

villa mel ii drvenik

Vila Mel II nalazi se na privatnoj plaži u Drašnicama. Klimatizovani smeštaj udaljen je 23 km od Baške Vode. Vila ima 5 spavaćih soba, LCD TV sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom, veš mašinom, i 6 kupatila sa tušem. Vila ima dečje igralište. Gosti se mogu kupati u otvorenom bazenu, planinariti, roniti ili se opustiti u vrtu i koristiti roštilj.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Galić

apartmani galić pijavice,
apartmani garlic pijavice

Smešteni u Pijavicama, na 37 km od Neuma, apartmani Galić pružaju bar i besplatan Wi-Fi. Svaka jedinica poseduje vrt, potpuno opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova, prostor za sedenje sa sofom, LCD TV, veš mašinu i sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, fenom. Na raspolaganju su i mikrotalasna pećnica, frižider i rerna i aparat za kafu. U apartmanu je svakodnevno dostupan kontinentalni doručak. Apartmani Galić ima dečje igralište. U ovom objektu se nalazi vrt sa roštiljem, a gosti mogu šetati i pecati u blizini. Međugorje je udaljeno 41 km, a Korčula je 49 km. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 9,7 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Amazing home in Ploce w/ WiFi and 3 Bedrooms 

amazing home in ploce w wifi and 3 bedrooms

Nudi besplatan bežični internet i 3 spavaće sobe, a nalazi se u Pločama, takođe ima i opremu za roštilj. Klimatizovani smeštaj nalazi se na 36 km od Neuma, a obezbeđen je i privatni parking. Sobe imaju televiziju i potpuno opremljenu kuhinju koja gostima nudi mašinu za pranje sudova, mikrotalasnu pećnicu, mašinu za pranje veša, frižider i šporet. Međugorje je udaljeno 40 km, a Korčula 48 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Dubrovnik, udaljen 119 km od objekta.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]