Hoteli Bjelašnica

Planina Bjelašnica se nalazi u središnjem delu Bosne i Hercegovine, smeštena jugozapadno, na udaljenosti od samo 25 km, od Sarajeva. Na najvišem delu (2.067m nadmorske visine) 1894. godine podignuta je meteorološka stanica koja je ujedno i najviša stalno nastanjena tačka u Bosni i Hercegovini. U sklopu Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu na Bjelašnici su izgrađeni brojni sportski i turistički objekti, koji se i danas koriste, tako da je Bjelašnica vrlo atraktivna za zimski i letnji truizam. Hoteli Bjelašnica koje izdvajamo su:

Hoteli Bjelašnica

Budžet hoteli Bjelašnica

Apartman Bjelašnica

apartman bjelašnica,
apartman bjelasnica,
apartmani bjelašnica

Objekat Apartman Bjelašnica se nalazi na Bjelašnici kod Sarajeva i nudi terasu sa pogledom na planinu. Smeštaj je udaljen 25 km od Ilidže, a gostima su na raspolaganju privatni parking u okviru objekta i besplatan WiFi. Apartman sadrži 1 spavaću sobu, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, trpezariju i kuhinju sa frižiderom i mikrotalasnom pećnicom. Okolina je pogodna za skijanje. Ponuda apartmana uključuje ostavu za ski-opremu. Sarajevo se nalazi na 29 km od objekta Apartman Bjelašnica, dok je Jahorina udaljena 49 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Sarajevo, udaljen 21 km od smeštaja.

Obavezno proverit cenu i raspoloživost.

Apartman Bjelašnica Comfort

apartment bjelasnica comfort

Objekat Apartman Bjelašnica Comfort nudi dnevnu sobu sa flat-screen TV-om i besplatan WiFi, a nalazi se na Bjelašnici, na 450 metara od žičare Bjelašnica. Ovaj apartman sadrži terasu, 1 zasebnu spavaću sobu i potpuno opremljenu kuhinju. Apartman takođe poseduje prostor za sedenje i 1 kupatilo sa tušem. Gosti mogu da se bave skijanjem, ski lift (T-bar) BY udaljen je 900 metara. Glavna dešavanja, barovi, restorani, ski staze i žičare nalaze se u krugu od 500 metara. Međunarodni aerodrom Sarajevo udaljen je 22 km.

Obavezno proverit cenu i raspoloživost.

Idrizović

idrizovic bjelasnica

Objekat Idrizović nudi balkon i pogled na planinu, a nalazi se na Bjelašnici, u Kantonu Sarajevo. Ovaj objekat sa besplatnim privatnim parkingom udaljen je 24 km od Ilidže. Apartman ima 1 spavaću sobu, dnevni boravak i flat-screen TV, opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kao i 1 kupatilo sa kadom ili tušem i mašinom za pranje veša. Apartman raspolaže terasom. Sarajevo se nalazi na 29 km od objekta Idrizović, dok je Jahorina udaljena 47 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Sarajevo, udaljen 22 km od smeštaja.

Obavezno proverit cenu i raspoloživost.

Hoteli Bjelašnica srednje kategorije

Apartman Ammar

apartment ammar bjelasnica

Objekat Apartman Ammar nudi restoran, bar, terasu i pogled na planinu, a nalazi se na Bjelašnici, na 25 km od Ilidže. Ovaj apartman sa 1 spavaćom sobom ima flat-screen TV sa satelitskim kanalima i opremljenu kuhinju sa frižiderom i rernom. Takođe sadrži mašinu za pranje veša i 1 kupatilo sa tušem. Dodatnu pogodnost predstavljaju peškiri i posteljina koje gosti mogu da koriste uz doplatu. U okviru apartmana se nalazi dečje igralište. Ako želite da istražite ovu oblast, u okolini možete da pešačite, skijate i vozite biciklo, a osoblje objekta Apartman Ammar može da vam pomogne oko iznajmljivanja ski-opreme. Sarajevo se nalazi na 30 km od smeštaja, dok je Jahorina udaljena 47 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Sarajevo, koji je smešten na 22 km od objekta Apartman Ammar. Usluga organizovanog prevoza od/do aerodroma dostupna je uz doplatu.

Obavezno proverit cenu i raspoloživost.

Green apartman Bjelašnica

green apartments bjelašnica

Objekat Green Apartments Bjelašnica nudi direktan pristup ski-stazi i besplatan WiFi, a nalazi se na Bjelašnici, na 25 km od Ilidže. Privatni parking je dostupan u okviru objekta. Smeštajne jedinice imaju parket, potpuno opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova, trpezariju, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Frižider, ploča za kuvanje i kuvalo takođe su dostupni. Ukoliko želite da istražite ovu oblast, okolina je pogodna za skijanje. Sarajevo se nalazi na 29 km od apartmana, dok je Jahorina udaljena 49 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Sarajevo, udaljen 21 km od objekta Green Apartments Bjelašnica. Usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je uz doplatu.

Obavezno proverit cenu i raspoloživost.

Apartman NM Bjelašnica

apartment nm bjelašnica

Smešten na Bjelašnici u sarajevskom kantonu, apartman NM Bjelašnica ima terasu. Apartman je udaljen 200 metara od skijališta Babin do. Obezbeđen je i besplatan privatni parking. Apartman sadrži 1 spavaću sobu, kuhinju, flat-screen TV, prostor za sedenje i kupatilo sa tušem. Okolina je pogodna za obilaske i skijanje. Međunarodni aerodrom Sarajevo udaljen je 22,5 km.

Obavezno proverit cenu i raspoloživost.

Luksuzni hoteli Bjelašnica

Hotel Han Bjelašnica

hotel han bjelašnica,
hotel han bjelašnica cijene,
hotel han bjelašnica kontakt

Hotel Han nalazi se odmah pored skijaškog područja Bjelašnice, a ispred hotela je autobusko stajalište sa direktnim linijama do centra Sarajeva. Ponuda obuhvata sobe opremljene LCD TV-om sa satelitskim kanalima i besplatnim WiFi internetom, besplatan parking sa video nadzorom i restoran sa velikom terasom. Elegantne sobe imaju tepihe i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. U hotelu Han na raspolaganju je skladište za ski-opremu sa ormarićima na zaključavanje. Hotelski restoran sa kaminom služi tradicionalne specijalitete iz regiona. Hotel ima i džamiju. Na udaljenosti od par minuta hoda, možete da nađete nekoliko restorana, spa centar i suvenirnice. Aerodrom Sarajevo udaljen je manje od 20 km od hotela Han, a centar grada se nalazi na 30 km. Pored zabave, sportskih i rekreativnih aktivnosti, hotel Han nudi organizovanje poslovnih ručkova, seminara, team building skupova, konferencija, venčanja i različitih događaja poslovne ili lične prirode.

Obavezno proverit cenu i raspoloživost.

Forest Soul Deluxe Apartmani

forest soul deluxe apartments

Objekat Forest Soul Deluxe Apartman nudi smeštaj sa besplatnim WiFi internetom i besplatnim privatnim parkingom na Bjelašnici, u Kantonu Sarajevo. Ponuda apartmana uključuje usluge iznajmljivanja ski-opreme i bicikla. Sarajevo se nalazi na 30 km, a Jahorina na 49 km od objekta Forest Soul Deluxe. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Sarajevo, udaljen 22 km od smeštaja. Usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je uz doplatu.

Obavezno proverit cenu i raspoloživost.

Garden

garden bjelašnica,
garden bjelasnica,
apartman garden bjelasnica

Objekat Garden se nalazi na Bjelašnici i nudi vrt, pribor za roštilj i terasu. Smeštaj je udaljen 24 km od Ilidže, a gostima su na raspolaganju besplatan WiFi i privatni parking u okviru objekta. Ovaj apartman sa 1 spavaćom sobom sadrži flat-screen TV sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i frižiderom, kao i 1 kupatilo sa tušem. Okolina je pogodna za skijanje i vožnju bicikla, a ponuda objekta uključuje uslugu iznajmljivanja ski-opreme u okviru objekta i direktan pristup ski-stazi. Sarajevo se nalazi na 29 km od apartmana, dok je Jahorina udaljena 49 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Sarajevo, udaljen 22 km od objekta Garden. Usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je uz doplatu.

Obavezno proverit cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]