Hoteli Beograd

Beograd je glavni grad Srbije koja se nalazi u jugoistočnoj Evropi gde se nalaze hoteli Beograd koje izdvajamo iz ponude. Najznačajnija znamenitost je Beogradska tvrđava i nalazi se na ušću reka Dunava i Save. Tvrđava je dokaz strateškog značaja grada za Rimsko, Vizantijsko, Osmansko, Srpsko i Austrijsko carstvo, a sada je mesto nekoliko muzeja, kao i Kalemegdanski park. Hoteli Beograd koje smo izdvojili za 2019 su:

Hoteli Beograd

Budžet Hoteli Beograd

Hotel Slavija

hotel slavija,
hotel slavija adresa,
hotel slavija antikviteti

Hotel Slavija smešten je u centru Beograda, u blizini se nalazi veliki broj prodavnica i restorana. Besplatan Wi-Fi u javnom delu hotela kao i svim sobama. Hram Svetog Save, jedna od glavnih znamenitosti, udaljen je samo nekoliko koraka od hotela. Sve smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, svaka soba ima sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem, LCD TV. Mogućnost korišćenja parkinga uz doplatu. Šetalište Knez Mihailova nalazi se na 15 minuta hoda. Tvrđava Kalemegdan i boemski deo Slavija su udaljeni 2,5 km, a 4 km od hotela nalazi se jezero Ada Ciganlija, poznato po bogatom noćnom životu.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Pansion Mirijevski konak

pansion mirijevski konak

Smešten je na 6 km od Hrama Svetog Save i 7 km od Trga Republike. Pansion Mirijevski konak nudi smeštaj sa restoranom, besplatan Wi-Fi kao i besplatan privatni parking za goste, Objekat ima svoju baštu i nalazi se na 10 km od Splavova. Gosti su mogućnosti da svakodnevno čitaju dnevne novine, koriste faks i fotokopir aparat. Pansion Mirijevski konak služi besplatan kontinentalni doručak.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

B&B Garni Petrov

garni petrov
garni petrov beograd
hotel garni petrov beograd

Pansion Petrov smešten je u centru Beograda ima besplatan Wi-Fi u celom objektu. Trg Republike je udaljen 500 m, a Kalemegdanski park je na 1,2 km udaljenosti. Sve sobe su opremljene LCD televizorima imaju kablovske kanale, sopstveno kupatilo sa tušem ili kadom, fenom. Pešačka zone Knez Mihailova udaljena je 1 km a boemski kraj Skadarlija nalazi se na 250 m od pansiona, gde se nalaze i restorani, kafići i zabavan noćni život. Recepcija pansiona radi non-stop.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Beograd srednje kategorije

Rezime Crown Depadans

rezime crown depadans,
rezime crown depadans beograd,
rezime crown depadans belgrade

Smešten je u pešačkoj zoni u centru Begrada. Pansion nudi elegantno uređene sobe, opremljene klima uređajem, grejanje, besplatan Wi-Fi. Na samo nekoliko koraka od objekta nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice. Svaka soba ima LCD TV sa kablovskim kanalima, prostor za sedenje i minibar, sopstveno kupatilo opremljeno kadom ili tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Pansion je udaljen 100m od Trga Republike, a životopisna Knez Mihailova ulica nalazi se na samo nekoliko koraka od objekta.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Rex

hotel rex beograd,
hotel rex beograd adresa,
hotel rex beograd booking

Smešten je na Savskom vencu, gde se nalaze brojne ambasade i palata ministarstva. Hotel Rex je smešten na samo 1,5 km od pešačke zoneulice Knez Mihailova u istorijskom centru Beograda. Savski kongres i sajam nalaze se na 1,5 km od objekta. Hotel nudi klimatizovane sobe sa velikim i svetlim prozorima, besplatan Wi-Fi, besplatan privatni parking. Sve sobe imaju popločana kupatila, drveni pod LCD TV sa kablovskim kanalima.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Slavija Garni

hotel slavija garni,
hotel slavija garni adresa,
hotel slavija garni beograd

Nalazi se u poslovnom centru Beograda u neposrednoj blizini crkve Svetog Save, do njega se lako stiže od glavne autobuske i železničke stanice. Sve sobe i apartmani su klimatizovani, zvučno izolovane, imaju minibar, LCD TV sa kablovskim kanalima. U blizini se nalaze ambasade, bolnice, muzeji, restorani i parkovi. Prevoz do međunarodnog aerodroma koji je udaljen 16 km možete obezbediti u hotelu. Autobuska stanica Beograd se nalazi na 1,2 km udaljenosti od hotela.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Beograd

Saint Ten Hotel

saint ten hotel,
saint ten hotel adresa,
saint ten hotel beograd

Smešten je u opštini Vračar, na 300 m od Hrama Svetog Save. Luksuzni hotel smešten je u zgradi koja je zaštićena kao spomenik kulturne baštine i nudi restoran, saunu i fitnes. Besplatan Wi-Fi dostupan je u celom hotelu. Sobe su kombinacija tradicionalnog šoka i modernog dizajna sa drvenim podovima, ručno rađenim nameštajem, kupatilima urađenim u prirodnom kamenu i tuševima sa efektom kiše. Pored toga sadrže toaletni pribor Noir, Smart Tv i individualno podesive klima uređaje.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Square Nina Hotel

square nina hotel,
square nina hotel beograd

Luksuzni hotel smešten je u centru Beograda, 50 m od Knez Mihailove ulice i 100 m od Kalemegdanske tvrđave. Square Nina Hotel nudi spa i fitnes centar, moderno opremljene sobe i besplatan WI-Fi u celom objektu. Sve sobe imaju drveni pod, udobne Treca de Paris krevete, antikvitetan i dizajniran nameštaj, espreso aparat, minibar, Hermes toaletni pribor u svim sobama.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Metropol Palace

hotel metropol palace,
hotel metropol palace a luxury collection hotel,
hotel metropol palace a luxury collection hotel belgrade

Hotel ima dva restorana i elegantno uređen smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, a nalazi se samo 400m od srca Beograda. Renoviran je 2012.godine i ima spa deo sa bazenom od 25 m. Spa centar se prostire na više od 1200 m2. Sadrži saunu, hidromasažnu kadu,teretanu, prostor za vežbanje i prostor za opuštanje. LCD TV sa satelitskim programima, klima uređaji i minibar su standardna oprema svih soba. Svaka soba ima svoje kupatilo sa fenom.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]