Hoteli Belogradčik

Belogradčik je mali bugarski grad, živopisno smešten u severozapadnoj Bugarskoj u vidinskoj oblasti i zapadnom delu Stare Planine, na nadmorskoj visini od 545 metara. Tu se nalaze hoteli Belogradčik koje smo izdvojili za vas. Belogradčik se nalazi 180 km severoistično od Sofije, 55 km od Vidina, u blizini granice sa Srbijom. Hoteli Belogradčik koje izdvajamo su:

Hoteli Belogradchik

Budžet Hoteli Belogradčik

Porodični Hotel The Rocks

family hotel the rocks belogradchik

Porodični hotel The Rocks, u mestu Belogradčik, na samo nekoliko minuta hoda od centra sa prodavnicama i restoranima, nudi smeštaj sa kablovskom televizijom, besplatan bežični internet u svim prostorijama, a bicikli se mogu iznajmiti na licu mesta. Sve jedinice imaju sopstveno kupatilo. Neke sobe su klimatizovane. U apartmanu se nalazi i terasa, prostor za sedenje i funkcionalno opremljena kuhinja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Guest Hous Drakite

guest hous drakite belogradchik,
drakite guest house belogradchik

Smešten u zapadnom delu Belogradčika, na 400 m od tvrđave Kaleto i 800 m od centra grada, pansion Drakite nudi sobe sa kablovskom televizijom i besplatanim Wi-Fi-jem. Sve sobe su jednostavno nameštene i uređene u pastelnim tonovima. Neke sobe imaju terasu i pogled na Dunavsku ravnicu, dok neke sobe imaju zajedničko kupatilo.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Guest Hous Bedrock

guest hous bedrock belogradchik

Smešten na 7 minuta hoda od poznatih Belogradčikovih stena koje su na listi UNESCO-a, pansion Bedrock nudi sobe sa kablovskom televizijom i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Iz kuće se pruža pogled na stene. Smeštaj sa drvenim podom sadrži, mali frižider i sopstveno kupatilo sa tušem i ogrtačima.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Belogradčik srednje kategorije

Hotel Fort o Bel

hotel fort o bel belogradchik

Smešten u Belogradčiku i na 50 m udaljenosti od stenaa Belogradčik, hotel Fort o Bel ima restoran, besplatan Wi-Fi u celom objektu i bar. Sve sobe imaju terasu. Sve sobe u hotelu imaju prostor za sedenje, LCD TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom i tušem. Sve sobe u hotelu Fort o Bel imaju klima-uređaj i radni sto.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Guesthous Geto

guesthous geto belogradchik,
guesthouse geto belogradchik

Pansion Geto u Belogradčiku nudi klimatizovane jedinice sa terasom i sopstvenim kupatilom. Objekat je udaljen samo 500 m od tvrđave Kaleto i 10 minuta hoda od centra grada. Otvorena vruća kupka dostupna je uz doplatu. Sve jedinice uključuju prostor za sedenje i baštensku garnituru, besplatan Wi-Fi. Objekat ima zajedničku kuhinju sa mikrotalasnom pećnicom i trpezarijom.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Belogradčik

Hotel Skalite

hotel skalite belogradchik

Hotel Skalite ima divan pogled na jedinstvene i impresivne kamene formacije, Belogradčik stene, nudeći vrhunske sadržaje i usluge u centru Belogradčika. Ovo je dobro opremljen smeštaj koji ima restoran sa zimskom baštom, kapaciteta do 150 ljudi.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Domino

apartmani domino belogradchik

Smešten u Belogradčiku, na 3,7 km od Belogradčik stena, apartman Domino nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, klima uređajem i terasom. Apartman sadrži 3 spavaće sobe, 1 kupatilo, LCD TV sa kablovskim kanalima, trpezariju, potpuno opremljenu kuhinju i terasu sa pogledom na grad. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je sa 10 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Medina

apartmani medina belogradchik

Apartman Medina sa pogledom na grad nudi smeštaj sa terasom, na oko 3,7 km od Belogradčik stena. Ima terasu, pogled na planinu i besplatni Wi-Fi. Apartman sadrži 2 spavaće sobe, LCD TV sa satelitskim kanalima, opremljenu kuhinju sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom pećnicom, veš mašinom i 1 kupatilo sa tušem.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]