Hoteli Banja-Luka

Banja Luka ili Banjaluka je drugi najveći grad u Bosni i Hercegovini i glavni grad njenog entiteta Republike Srpske gde se nalaze hoteli Banja-Luka. To je gusto pošumljeno područje Bosanske krajine koje se nalazi na severozapadu Bosne. Hoteli Banja-Luka koje izdvajamo u 2019 su:

Hoteli Banja-Luka

Budžet Hoteli Banja-Luka

Ivanović Apartmani

apartmani ivanovic banja luka

Nalaze se u Banja Luci, apartmani Ivanović nude smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. Slatina je udaljena 16 km od apartmana. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 8,7 kao destinaciju za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Prenoćište

prenociste banja luka,prenociste banja luka cijena,
banja luka prenociste cena

Prenoćište se nalazi u Banja Luci. Prenoćište ima terasu i gosti mogu da koriste besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.Osoblje govori engleski, hrvatski i srpski. Slatina je udaljena 16 km od objekta. Prema nezavisnim recenzijama, ovo je omiljeni deo Banja Luke. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 8,2 kao putovanje za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hostel Larisa

hostel larisa banja luka

Smešten u Banjaluci, Hostel Larisa pruža smeštaj sa 2 zvezdice sa privatnim terasama. Ovaj hostel sa 2 zvezdice nudi zajedničku kuhinju. Gosti mogu da koriste besplatan bežični internet i besplatan privatni parking. Hostel je opremljen prostorijama za sjedenje, LCD TV-om sa satelitskim kanalima, kuhinjom, trpezarijom i zajedničkim kupatilom sa fenom, tušem i kadom.U sobama se nalaze garderober i čajnik. U hostelu Larisa svakodnevno se nudi kontinentalni doručak. Slatina je udaljena 12 km od smeštaja. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 8,3 kao putovanje za dve osobe.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Banja-Luka srednje kategorije

Motel Moskva

motel moskva banja luka,
motel moskva banja luka cijene,
motel moskva banja luka kontakt

Smešten u Banja Luci, Motel Moskva sadrži restoran, bar i recepciju koja radi non-stop. Motel takođe nudi besplatan Wi-Fi. Svaka soba hotela Motel Moskva ima TV sa kablovskim kanalima, klima-uređaj i frižider. Sopstveno kupatilo ima fen za kosu i tuš. Ostali sadržaji koji se nude u objektu uključuju dečje igralište. Objekat ima besplatan parking. Međunarodni aerodrom Banja Luka je udaljen 27,5 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Ivy

apartmani ivy banja luka

Apartman Ivy nalazi se u Banja Luci. Ovaj klimatizovani smeštaj nalazi se na 15 km od Slatine. Apartman ima 2 spavaće sobe, LCD TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju, veš mašinu i 1 kupatilo sa tušem. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 8,8 kao destinaciju za dve osobe. Govorimo vaš jezik!

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Apartmani Due

apartmani due banja luka

Apartman Due nalazi se u Banja Luci i ima svoju baštu, gosti imaju privatnu terasu. Obezbeđen je besplatan Wi-Fi.Ovaj dvosobni apartman opremljen je LCD TV-om sa kablovskim kanalima , veš mašinom i kuhinjom sa frižiderom i šporetom. Posteljina i peškiri se mogu dobiti uz doplatu. Slatina je udaljena 15 km od apartmana.Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 9,1 kao destinaciju za dve osobe. Govorimo vaš jezik!

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Banja Luka

Stan na dan Banja Luka

stan na dan banja luka,
stan na dan banja luka agencija,
stan na dan apartmani banja luka banja luka

Smešten je u Banjaluci, Stan na dan Banja Luka nudi smeštaj sa terasom i besplatnim bežičnim internetom. Klimatizovani smeštaj udaljen je 15 km od Slatine. Apartman je opremljen TV-om i dnevnim boravkom. U apartmanu je dostupna usluga iznajmljivanja automobila. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 8,3 kao destinaciju za dve osobe. Govorimo vaš jezik!

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Talija

hotel talija banja luka,
hotel talija banja luka adresa,
hotel talija banja luka booking

Obezbeđen je besplatan bežični internet i besplatan parking u sopstvenoj podzemnoj garaži. Hotel Talija ima zatvoreni bazen, saunu i fitnes centar. Elegantne sobe i apartmani poseduju klima-uređaj i LCD TV sa satelitskim programima. Podovi, stolovi i besplatn toaletni pribor standardni su sadržaji u svim jedinicama Talije. U hotelu se nalazi i frizerski salon. Bazen se nalazi na zadnjem spratu hotela, ispod staklenog krova. Talija takođe ima 2 restorana i 3 sale za sastanke.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Jelena

hotel jelena banja luka,
hotel jelena banja luka adresa,
hotel jelena banja luka booking

Uz besplatan bežični internet i restoran, hotel Jelena nudi smeštaj u Banja Luci, na 300 m od centra grada. osti mogu uživati u baru na licu mesta. Obezbeđen je besplatan privatni parking. Svaka soba u ovom hotelu klimatizovana je i ima LCD TV. Kupatila su opremljena bademantilima, papučama i fenom za kosu. Slatina je udaljena 10 km od hotela Jelena, a Prijedor 44 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Banja Luka, na 20 km od hotela Jelena.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]