Hoteli Banja-Luka

Banja Luka ili Banjaluka je drugi najveći grad u Bosni i Hercegovini i glavni grad njenog entiteta Republike Srpske gde se nalaze hoteli Banja-Luka. To je gusto pošumljeno područje Bosanske krajine koje se nalazi na severozapadu Bosne. Hoteli Banja-Luka koje izdvajamo u 2019 su:

Hoteli Banja-Luka

Budžet Hoteli Banja-Luka

Ivanović Apartmani

apartmani ivanovic banja luka

Nalaze se u Banja Luci, apartmani Ivanović nude smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i besplatnim privatnim parkingom. Slatina je udaljena 16 km od apartmana. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 8,7 kao destinaciju za dve osobe.

Prenoćište

prenociste banja luka,prenociste banja luka cijena,
banja luka prenociste cena

Prenoćište se nalazi u Banja Luci. Prenoćište ima terasu i gosti mogu da koriste besplatan bežični internet i besplatan privatni parking.Osoblje govori engleski, hrvatski i srpski. Slatina je udaljena 16 km od objekta. Prema nezavisnim recenzijama, ovo je omiljeni deo Banja Luke. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 8,2 kao putovanje za dve osobe.

Hostel Larisa

hostel larisa banja luka

Smešten u Banjaluci, Hostel Larisa pruža smeštaj sa 2 zvezdice sa privatnim terasama. Ovaj hostel sa 2 zvezdice nudi zajedničku kuhinju. Gosti mogu da koriste besplatan bežični internet i besplatan privatni parking. Hostel je opremljen prostorijama za sjedenje, LCD TV-om sa satelitskim kanalima, kuhinjom, trpezarijom i zajedničkim kupatilom sa fenom, tušem i kadom.U sobama se nalaze garderober i čajnik. U hostelu Larisa svakodnevno se nudi kontinentalni doručak. Slatina je udaljena 12 km od smeštaja. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 8,3 kao putovanje za dve osobe.

Hoteli Banja-Luka srednje kategorije

Motel Moskva

motel moskva banja luka,
motel moskva banja luka cijene,
motel moskva banja luka kontakt

Smešten u Banja Luci, Motel Moskva sadrži restoran, bar i recepciju koja radi non-stop. Motel takođe nudi besplatan Wi-Fi. Svaka soba hotela Motel Moskva ima TV sa kablovskim kanalima, klima-uređaj i frižider. Sopstveno kupatilo ima fen za kosu i tuš. Ostali sadržaji koji se nude u objektu uključuju dečje igralište. Objekat ima besplatan parking. Međunarodni aerodrom Banja Luka je udaljen 27,5 km.

Apartmani Ivy

apartmani ivy banja luka

Apartman Ivy nalazi se u Banja Luci. Ovaj klimatizovani smeštaj nalazi se na 15 km od Slatine. Apartman ima 2 spavaće sobe, LCD TV sa kablovskim kanalima, opremljenu kuhinju, veš mašinu i 1 kupatilo sa tušem. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 8,8 kao destinaciju za dve osobe. Govorimo vaš jezik!

Apartmani Due

apartmani due banja luka

Apartman Due nalazi se u Banja Luci i ima svoju baštu, gosti imaju privatnu terasu. Obezbeđen je besplatan Wi-Fi.Ovaj dvosobni apartman opremljen je LCD TV-om sa kablovskim kanalima , veš mašinom i kuhinjom sa frižiderom i šporetom. Posteljina i peškiri se mogu dobiti uz doplatu. Slatina je udaljena 15 km od apartmana.Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 9,1 kao destinaciju za dve osobe. Govorimo vaš jezik!

Luksuzni Hoteli Banja Luka

Stan na dan Banja Luka

stan na dan banja luka,
stan na dan banja luka agencija,
stan na dan apartmani banja luka banja luka

Smešten je u Banjaluci, Stan na dan Banja Luka nudi smeštaj sa terasom i besplatnim bežičnim internetom.Klimatizovani smeštaj udaljen je 15 km od Slatine. Apartman je opremljen TV-om i dnevnim boravkom. U apartmanu je dostupna usluga iznajmljivanja automobila. Parovima se posebno sviđa lokacija – ocenili su je 8,3kao destinaciju za dve osobe. Govorimo vaš jezik!

Hotel Talija

hotel talija banja luka,
hotel talija banja luka adresa,
hotel talija banja luka booking

Obezbeđen je besplatan bežični internet i besplatan parking u sopstvenoj podzemnoj garaži. Hotel Talija ima zatvoreni bazen, saunu i fitnes centar. Elegantne sobe i apartmani poseduju klima-uređaj i LCD TV sa satelitskim programima. Podovi, stolovi i besplatn toaletni pribor standardni su sadržaji u svim jedinicama Talije. U hotelu se nalazi i frizerski salon. Bazen se nalazi na zadnjem spratu hotela, ispod staklenog krova. Talija takođe ima 2 restorana i 3 sale za sastanke.

Hotel Jelena

hotel jelena banja luka,
hotel jelena banja luka adresa,
hotel jelena banja luka booking

Uz besplatan bežični internet i restoran, hotel Jelena nudi smeštaj u Banja Luci, na 300 m od centra grada. osti mogu uživati u baru na licu mesta. Obezbeđen je besplatan privatni parking. Svaka soba u ovom hotelu klimatizovana je i ima LCD TV. Kupatila su opremljena bademantilima, papučama i fenom za kosu. Slatina je udaljena 10 km od hotela Jelena, a Prijedor 44 km. Najbliži aerodrom je aerodrom Banja Luka, na 20 km od hotela Jelena.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]