Hoteli Asenovgrad

Asenovgrad je grad u centralnoj južnoj Bugarskoj, deo provincije Plovdiv. Gde se nalaze hoteli Asenovgrad koje smo izdvojili za vas. To je najveći grad u Bugarskoj koji nije centar provincije. Godine 1934. preimenovan je u čast asenovgradskog cara Ivana Asena II. Hoteli Asenovgrad koje izdvajamo su:

Hoteli Asenovgrad

Budžet Hoteli Asenovgrad

Pansion Konsulato

pansion konsulato asenovgrad

Pansion Konsulato pruža besplatan bežični pristup internetu i besplatn privatni parking u samom srcu Asenovgrada. Restoran hotela nudi bugarske specijalitete i ima letnju terasu smeštenu u bašti. Smeštenie u renoviranoj istorijskoj zgradi i opremljeni stilskim dekorom iz bugarskog perioda preporoda, sve jedinice u pansionu Konsulato imaju satelitsku TV i klima uređaj. DVD plejer može biti obezbeđen na zahtev. Moderna privatna kupatila sadrže tuš, ogrtače, papuče i besplatn toaletni pribor.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Iris

hotel iris asenovgrad

Jedan od najposećenijih hotela u Plovdivu, smešten je na 3 km od Plovdiv Plaza, nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i baštom. Nekretnina je smeštena na 6 km od Međunarodnog sajma Plovdiv, na 6 km od rimskog pozorišta Plovdiv i na 5 km od opštine Plovdiv. Smeštaj pruža 24-satnu recepciju, uslugu prevoza, službu za parkiranje i besplatni Wi-iFi u celom objektu. U hotelu svaka soba sadrži sto, LCD TV i sopstveno kupatilo. Jedinice hotela Iris sadrže klima-uređaj i garderober. Gosti u smeštaju mogu uživati u kontinentalnom doručku.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Aquland

hotel aquland asenovgrad

Hotel Akualand sadrži klimatizovane sobe i apartmane sa kablovskom televizijom i besplatnim bežičnim internetom. Hotel ima spa centar. Enterijeri hotela Akualand, uređen je u svetlim tonovima, i ima podne tepihe. Svaka smeštajna jedinica poseduje sopstveno kupatilo sa tušem. Sauna, parna kupatilaj i ležaljke u spa centru nude se uz doplatu. Recepcija radi non-stop nudi usluge hemijskog čišćenja i peglanja. Glavna autobuska i železnička stanica udaljene su 4,5 km, a centar Plovdiva i njegov veličanstveni Stari grad nalaze se na 5 km od hotela. Međunarodni aerodrom Plovdiv je udaljen 12 km.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hoteli Asenovgrad srednje kategorije

Hotel Old Times

hotel old times asenovgrad

Smešten u starom istorijskom okrugu Asenovgrada, stil Old Design hotela Old Times meša tradicionalne bugarske renesansne elemente sa elegantnim modernim nameštajem. Pruža besplatan bežični internet i a la carte restoran koji poslužuje bugarsku i internacionalnu kuhinju. Terasa s pogledom na planinu i drveni pod, kao i komadi nameštaja po meri dostupni su u svim sobama. Sobe imaju klima uređaj, kablovsku televiziju i sopstvena kupatila sa tušem ili kadom.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel Elegance

hotel elegance asenovgrad,
хотел elegance асеновград,
hotel elegance асеновград

Nudeći klimatizovane sobe i besplatan bežični internet u svim oblastima, hotel Elegance je smešten na 1 km od centra Asenovgrada, u podnožju Rodopskih planina. U njemu se nalazi a-la-carte restoran sa barom i recepcija otvorena 24 sata. Sve smeštajne jedinice poseduju kablovsku televiziju i mini-bar. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo, opremljeno kadom i fenom. Pojedine sadrže spa banju.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hotel TEDI

hotel tedi asenovgrad,
хотел теди асеновград,
хотел теди асеновград цен

Smešten u Asenovgradu, hotel TEDI ima vrt i terasu. Uz bar, hotel sa 3 zvezdice poseduje klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. Privatni parking se može dogovoriti uz doplatu. Jedinice u hotelu imaju prostor za sedenje, TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom i tušem. Sve jedinice imaju garderobu. Plovdiv je udaljen 20 km od hotela TEDI, a Bačkovo je 9 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Plovdiv, udaljen 28 km od smeštaja.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Luksuzni Hoteli Asenovgrad

Residence City Garden

residence city garden asenovgrad

Smešten u Plovdivu, na 3,4 km od Međunarodnog sajma Plovdiv, Residence City Garden nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i baštom. Među sadržajima u ovom objektu nalaze se recepcija i posluga u sobu 24 sata dnevno, zajedno sa besplatnim bežičnim internetom u celom objektu. Hotel ima porodične sobe. Sve sobe imaju klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, kupatilo, fen i radni sto i garderober.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Hebros House

hebros house asenovgrad

Smeštena je u Plovdivu, u Plovdivskoj oblasti, na 400 m od rimskog pozorišta Plovdiv i ima pogled na grad. U ponudi je besplatan bežični internet. Kuća za odmor sastoji se od 2 spavaće sobe i 1 kupatila, opremljena je hidromasažnom kadom, kadom ili tušem. Na raspolaganju su trpezarijski prostor i kuhinja, kao i sopstveno kupatilo sa kupaonicama, papučama i besplatnim toaletnim priborom. Ima LCD TV sa satelitskim kanalima i terasu.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Todoroff Wine Residence

todoroff wine residence asenovgrad

Smešten u vinarskom selu Brestovitsa, Todoroff Vine Residence je butik hotel koji nudi elegantne sobe sa balkonom, jedinstven spa-hotel sa temom vina i besplatan bežični internet. Sve sobe hotela Todoroff Vine Residence sadrže klima-uređaj i luksuzne kupatila sa besplatnim ogrtačem i papučama. Neki nude panoramski pogled na Brestovicu. Spa hotel nudi jedinstven spektar tretmana zasnovan isključivo na prirodnim proizvodima dobijenim iz procesa proizvodnje vina.

Obavezno proveriti cenu i raspoloživost.

Za sve dodatne informacije i pitanja možete pisati na email: [email protected]